1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice si odvážejí bod z Darkoviček


Branky


0

Vše podstatné se událo v prvním dějství, kdy obě družiny vstřelily po gólu. Pak se už nic nedělo a body se dělý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky na vlastním stadionu vyválčily remízu a bod tentokrát braly všemi deseti. Hosté z Jakubčovic totiž prokázali velkou kvalitu. Hlavně v prvním poločase mačkali svého soupeře jako citron, jenže bez valného efektu.

 

Divinovi chlapci se úporně bránili až do 38. minuty, kdy zničehonic udeřili. Buchvaldek doručil do šestnáctky luxusní centr a Strachota hlavou vymetl šibenici – 1:0. Hosté nepropadali panice a ještě do přestávky srovnali gólové účty. Schreier si z bezprostřední blízkosti vychutnal brankáře Vargu a lišácky upravil na 1:1. 

 

 

Také po přestávce třímali dirigentskou taktovku borci z Jakubčovic, ale nebezpečnějším dojmem paradoxně působily Darkovičky. Deset minut před finálním hvizdem dokonce dopravili balon do sítě, když Lomozník asistoval Felgenträgerovi, jenže mával se ofsajd.

 

O chvíli později se mohl Strachota pasovat do role zápasového hrdiny, po přesném centru Wickera však pálil těsně vedle. Nedělní duel se tedy obešel bez vítěze.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Nastoupili jsme proti nesmírně kvalitnímu soupeři. Hráli jsme sice doma, ale upřímně přiznávám, že tentokrát jsem s bodem spokojený. Jakubčovice jsou nesmírně kreativní a navíc využívaly své výškové převahy. Hlavně v prvním poločase nás pořádně mačkaly.

TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Byli jsme lepším týmem, ale nemohli jsme bohužel dát branku, která by nám zaručila vítězství. Měli jsme vyhrát.



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - K. Lomozník [-] (79. T. Kabich [-] ) , A. Felgenträger [-] (90. M. Gai [-] ) , P. Kremzer [-] , P. Turanský [-] (86. M. Duda [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - K. Molnár [-] , J. Schreier [-] (90. D. Molnár [-] ) , A. Pavelka [-] (71. R. Šaran [-] ) , P. Ďurica [-] , T. Murin [-] (86. L. Hudeček [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , M. Zagol [-] , J. Petr [-] , Z. Sommer [-]

ŽK: 64. P. Buchvaldek - 57. M. Zagol .
Hráči zápasu: D. Strachota .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BRABEC Roman - ŽÁČEK Marek, TISOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.