EXPERT TIP - 19.kolo Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 29.4.2018


0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Čihák

 

Své tipy a věštecké schopnosti nám představí expert pro 19.kolo 1.B třídy Petr Čihák, který má spojení snad s každým týmem Slovanu Brno. Jako aktivní hráč je členem kádru „A“ i „B“ mužů, ovšem s ohledem na zdravotní stav je pasován do role fanouška za „A“ tým a pravidelně hraje za rezervu. Hlavně se ale věnuje výchově mládeže jakožto trenér staršího dorostu spojeného družstva Slovan/Slatina Brno. Vinou zranění nemohl pokračovat ve své slibně rozjeté kariéře, když se v mládežnickém věku ze Slovanu posunul do Zbrojovky Brno, kde začaly jeho vleklé problémy s oběma koleny. Možná i proto se tedy zaměřil spíše na rozvíjení mladých talentů z líhně Slovanu. Během pěti let se posunul od starších žáků až po starší dorost, se kterým je momentálně na čtvrtém místě Krajského přeboru a se svým týmem má na dosah první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady je to jasné, jako že zítra vyjde slunce. Domácí tým na jaře s mladým kádrem ještě neprohrál a doma potvrdí roli favorita. Kohoutovičtí vyhrají rozdílem nejméně tří branek.

Tip experta: 0 0 - 67 - 33 %
Komentář experta:

Můj šestý smysl mi říká, že zde uvidíme remízu. Kounice se doma budou chtít vytáhnout nad hostujícím týmem z Blížkovic. Blížkovice jsou ale stále zapleteni v boji o titul a tudíž budou chtít okrást domácí o 3 body.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Zápas o prvním gólu. Pokud se ho podaří jako prvnímu vstřelit hráčům Tuřan vedení už si pohlídají. Hosté na jaře nedokáží dát v zápase víc než jednu branku ovšem při důsledné defenzivě, která slaví úspěch může i jedna branka stačit na vítězství. Nepadnou víc jak 2 góly.

Tip experta: 2 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Souboj sousedních týmů že středu tabulky. Krumlovští po sérii dvou remíz nemyslí na nic jiného než na výhru. Šatovu se minulé kolo dařilo ještě méně, když prohrál s lídrem tabulky Slovanem Brno 0:1 a další zaváhání si nechce připustit. Proto věřím hostujícímu týmu ve výsledku 0:2

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jevišovice hrají po třech kolech venku a přechod z umělé na přírodní trávu bude znát na hře borců hostujícího týmu. Zbraslav ženoucí diváky a vidinou setrvaní v bojích o 1.A nezaváhá a vyhraje rozdílem dvou branek.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Momentální lídr a favorit celé souteže na postup do 1.A přivitá borce z Judrova, kde se mu zápas na podzim nevydařil vůbec podle představ a prohrál 2:1. Domácí stratég Radim Pěgřím na lavičce Slovanu nebude chtít opakovat podobné zaváhaní a ukáže, že body z hřiště Pod sídlištěm zůstanou v domácím trezoru ještě pěkně dlouho. Domácí vyhrají rozdílem dvou a více branek.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vyrovnaný souboj dvou týmů, které dělí 2 příčky v tabulce. Hosté se budou chtít dotáhnout na domácí Pohořelice, avšak právě znalost domácího prostředí bude pro zápas rozhodujícím faktorem. Zápas bude ukončen za stavu 2:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Kamenický 5
2. Venca Likeš 4
3. H egis 4
4. Jiří Jetmar 4
5. Ondřej Šišma 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.