5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan nadále na čele tabulky drží náskok sedmi bodů


Branky


6

Vedoucí tým tabulky přivítal na svém hřišti předposlední tým tabulky z Jundrova. Hráči se museli vypořádat s nepříjemně vysokou teplotou a ne zrovna dobře připravenou hrací plochou. Lépe se to nakonec povedlo Slovanu, který si po nepřesvědčivém výkonu v první půli došel nakonec k až překvapivě pohodlnému vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utrápené vedení Slovanu

V první půli vůbec nebylo znát, že hraje první tým tabulky proti předposlednímu. Slovanu se nedařilo kombinovat a Jundrov dělal problémy svou jednoduchou hrou, kterou tvořili nákopy na urostlého útočníka Staňka. Jundrov si dokonce vytvořil několik slibných šancí, ze kterých ovšem nedokázal vstřelit alespoň jednu branku. Své umění musel předvést v brance domácích Pěgřím a svůj tým jako již několikrát tuto sezonu podržel. I přes špatný výkon šli domácí nakonec do vedení, ve 44. minutě nastřelil po rohu břevno Březovský a míč se pro hosty nešťastně odrazil přímo na volného Břenka a tomu již nedělalo problém dostat Slovan do vedení.

Domácí se podařilo zařadit vyšší stupeň a dovedli utkání k pohodlnému vítězství

Druhá půle už byla o poznání lepší pro Slovan. Svou roli mohl hrát i věkový rozdíl mezi oběma mužstvy. Pro zajímavost můžeme zmínit, že nejmladší hráč základní sestavy Jundrova by byl třetím nejstarším v sestavě Slovanu. Svou převahu mohli domácí korunovat brankou v 61. minutě. Po faulu na Petra Dvořáka mohli totiž zahrávat pokutový kop, který si vzal na starost Jan Dvořák a poslal brankářee na druhou stranu. Zanedlouho přidal další branku z dorážky Tesařík, který zaznamenal první branku v dresu Slovanu. Jundrov hru více otevřel a Slovan mohl chodit do otevřené obrany a vytvářel si stoprocentní gólové příležitosti, které ovšem Dvořák P. ani střídající Šmýd nevyužili. I tak se Slovanu podařilo dvě branky ještě přidat a to zásluhou bratrů Dvořáků. Tři body tak zůstali podle očekávání na domácí půdě a Slovan se tak může v klidu připravovat na úterní dohrávku proti druhému celku tabulky, kterým je Zbraslav.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Brno
Jan Dvořák: Hlavní jsou tři body, ale minimálně výkon z první půle pro nás musí být varováním. Stejným výkonem bychom ve Zbraslavi jen těžko mohli pomýšlet na body.




Sestavy


FC Slovan Brno
R. Pěgřím [-] - J. Vlach [-] (67. M. Konečný [-] ) , M. Tesařík [-] (87. P. Čihák [-] ) , J. Lejska [-] , J. Osolsobě [-] - J. Březovský [-] , J. Dvořák [-] , A. Luterán [-] , D. Kloss [-] - L. Břenek [-] (46. P. Dvořák [-] ) , J. Partl [-] (56. R. Šmýd [-] ) -

SK Jundrov
L. Schön [-] - M. Valášek [-] (74. L. Schuster [-] ) , R. Dvořák [-] , J. Plhal [-] , D. Břenek [-] , D. Panáček [-] , B. Staněk [-] , R. Konvica [-] (80. I. Pukl [-] ) , M. Živný [-] , P. Skula [-] , L. Konečný [-]

ŽK: 53. J. Vlach , 58. J. Dvořák , 71. A. Luterán - 40. M. Valášek , 80. L. Schuster , 85. D. Panáček .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: DUFEK Tomáš - DANĚČEK Matěj, KOMÁREK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Petr Čihák
Tip experta: výhra domácích

Momentální lídr a favorit celé souteže na postup do 1.A přivitá borce z Judrova, kde se mu zápas na podzim nevydařil vůbec podle představ a prohrál 2:1. Domácí stratég Radim Pěgřím na lavičce Slovanu nebude chtít opakovat podobné zaváhaní a ukáže, že body z hřiště Pod sídlištěm zůstanou v domácím trezoru ještě pěkně dlouho. Domácí vyhrají rozdílem dvou a více branek.