Kohoutovice nedostali šanci o víkendu propotit své dresy


6

V Kohoutovicích se marně čekalo, až se dostaví soupeř z Hevlína k utkání 19.kola. Již v týdnu proběhl kontakt mezi funkcionáři obou klubů, protože hosté potřebovali odehrát zápas v jiný čas než byl daný úředně. Vinou na tom byla plánovaná účast na pohřbu funkcionáře Hevlína. Obě strany se nakonec dohodli, že utkání sehrají o hodinu dříve, než bylo plánované a hosté by tak stihli i onen pohřeb. Nic tedy nebránilo sehrání tohoto utkání, ale v sobotu ráno čekali nakonec hráči Tatranu marně. Hevlín nedal žádnou oficiální cestou o své nepřítomnosti vědět a tak museli být domácí připraveni do utkání vyběhnout. Příprava to ovšem byla zbytečná a tak si mohli alespoň udělat pěknou sobotu, strávenou s fanoušky u ohně. 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Petr Čihák
Tip experta: výhra domácích

Tady je to jasné, jako že zítra vyjde slunce. Domácí tým na jaře s mladým kádrem ještě neprohrál a doma potvrdí roli favorita. Kohoutovičtí vyhrají rozdílem nejméně tří branek.