1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kounice brzy vedly, pak už se ale prosazovali jen hosté z Blížkovic


Branky


6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Horní Kounice
Bob Horák: Ta tam byla herní pohoda z minulého utkání:pochopitelné (pro mě nepochopitelné) změny v sestavě,chaos a zmatek v záložních řadách..tak by se dalo charakterizovat naše herní pojetí celého zápasu..Už ve 3 minutě jsme se sice ujali vedení po povedené střele a úspěšné dorážce Balíka,ale to bylo na delší dobu vše..Hosté zvýšili obrátky,míč ze svých kopaček nám téměř nepůjčili,ale jak to v posledních zápasech bývá:obrana v čele s Eliášem úspěšně odvracela laviny útoků.Tlak vyústil v 27.minutě,kdy Částek vyrovnal,poté hosté trochu polevili a nabídli nám šance,ale Balík 2x ani Záviška 2x nezakončili tak jak měli a půle skončila smírně. Druhá půle měla stejný obrázek:Blížkovičtí tlačili,obrana odolávala,jenže po fatálním kiksu naší obrany šli hosté Svobodem v 47 minutě do vedení. a tím určil definitivně směr,kterým se bude druhá půle a defakto celé utkání ubírat..Neodepřu našim hráčům snahu o vyrovnání,ale těžko se prokousávalo hostující obranou-chyběl nápad, pohyb,nabídka..Proběhlo několikateré střídání,jenže soupeř byl,dobře organizovanou hrou,nad naše síly..Pečeť,v podobě výsledku,dal v 72 minutě opět Svoboda,kdy ležérní přístup našeho beka s lehkostí potrestal a konec zápasu si hosté zkušeně pohlídali a zcela zaslouženě odvezli 3 body...




Sestavy


TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - P. Cidlík [-] , J. Balík [-] (75. M. Ondráček [-] ) , O. Kelča [-] , J. Holátko [-] (80. Š. Kelča [-] ) , L. Hašek [-] , Z. Záviška [-] , T. Houdek [-] (60. T. Hladký [-] ) , P. Hruška [-] , J. Stix [-] , P. Svoboda [-] (65. B. Horák [-] )

TJ Sokol Blížkovice
A. Dvořák [-] - M. Bauer [-] (86. J. Dancinger [-] ) , T. Prokeš [-] , M. Pikolon [-] , M. Samek [-] , R. Hochman [-] , J. Částek [-] , F. Svoboda [-] (89. M. Janyška [-] ) , J. Šíp [-] , V. Vybíral [-] , R. Vybíral [-]

ŽK: 19. Z. Záviška , 89. B. Horák - 27. V. Vybíral , 65. R. Vybíral .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MALÍK Petr - ŠACHL Jiří, FOUSEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Petr Čihák
Tip experta: remíza

Můj šestý smysl mi říká, že zde uvidíme remízu. Kounice se doma budou chtít vytáhnout nad hostujícím týmem z Blížkovic. Blížkovice jsou ale stále zapleteni v boji o titul a tudíž budou chtít okrást domácí o 3 body.