7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 13:00

19.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další nálož od Zbraslavi odnesli tentokrát jevišovice


Branky


14. J. Sedlák (p.) , 17. M. Sítař , 20. M. Sítař , 50. J. Kaláb , 53. M. Hvězda , 65. J. Mareček (p.) , 68. M. Sítař
6

Zbraslav se očividně po třech remízách začíná rozjíždět. Po minulém víkendu, kdy zničila devíti góly Hevlín, si vyšlápla na šesté Jevišovice. Se soupeřem neměli slitování a nadělili mu na cestu domů hned sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli velel Sítař

Hosté z Jevišovic přijeli do k zápasu s řadou absencí a tak se z něho stala jednoznačná záležitost. Domácí ofenziva šlapala jako dobře namazaný stroj. První velkou šanci měl Sedlák, ale trestuhodně netrefil prázdnou bránu. Svou chybu v zakončení mohl napravit ve 14. minutě, kdy po faulu na Sítaře proměnil pokutový kop. V průběhu šesti minut se pak domácí dostali do vedení 3:0. Trefil se dvakrát kanonýr Zbraslavi Martin Sítař. Na hráčích Zbraslavi bylo vidět, že jim útočení chutná a tak nechávali okénka v zadních řadách. Ty ale hosté nedokázali využít, když svoje šance neproměnili.

Kanonáda pokračovala i ve druhé půli

Domácí si druhou půli užívali a dokonale se naladili na úterní dohrávku proti Slovanu Brno, v které budou muset vyhrát, aby mohli pomýšlet na postup. Dalšími dvěma slepenými góly v průběhu tří minut rozhodli utkání Kaláb a Hvězda. V 53. minutě tak na tabuli svítil výsledek 5:0, který nebyl pro hosty příliš lichotivý. A nebylo to stále vše, za dalších 12 minut měli domácí další možnost zahrávat pokutový kop, kterého se tentokrát také úspěšně zhostil Mareček. Poslední branku přidal symbolicky opět Sítař a skompletoval tak hattrick v utkání. Domácí si připisují tři body a nadále se drží v závěsu za prvním Slovanem. 



Sestavy


FK Zbraslav
M. Buďa [-] - M. Buchta [-] , R. Jurča [-] , J. Vít [-] , J. Kaláb [-] , M. Vít [-] (76. M. Žák [-] ) - M. Touška [-] , J. Mareček [-] , J. Sedlák [-] (81. J. Andrlík [-] ) , M. Hvězda [-] - M. Sítař [-]

Fotbal Jevišovice
N. Machát [-] - J. Schläfer [-] , J. Rožnovský [-] , J. Němec [-] , J. Pospíchal [-] , T. Stuchlík [-] , M. Hakszer [-] , M. Bláha [-] , J. Hoch [-] , M. Holík [-] , M. Dohnal [-]

ŽK: 15. R. Jurča , 76. M. Vít - 65. M. Holík , 73. J. Němec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rosa Ondřej - ŠENKÝŘ Petr, DOLNÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Petr Čihák
Tip experta: výhra domácích

Jevišovice hrají po třech kolech venku a přechod z umělé na přírodní trávu bude znát na hře borců hostujícího týmu. Zbraslav ženoucí diváky a vidinou setrvaní v bojích o 1.A nezaváhá a vyhraje rozdílem dvou branek.