Pouťová exhibice v Jankově už v neděli 18. června

0

V pátek ukončí letošní sezónu jankovský A-tým v Českém Krumlově, v sobotu jankovsko-dubenská "Benfika" na Dobré Vodě. Bohatý fotbalový program tohoto víkendu, a v podstatě celá letošní fotbalová sezóna, bude zakončena v neděli pouťovou exhibicí v Precis aréně. V 14:00 nastoupí k přátelskému utkání divizní výběr Jankova z roku 2008 proti týmu FC Páni! Těšit se můžete i na ukázku akrobatického létání holubů v podobě mistra Josefa Voráčka!

Po loňském úspěšném utkání bývalé divizní party proti té, která se o postup do celostátní soutěže postarala v minulém roce, se v Jankově i o letošní pouti rozhodli pro exhibiční zápas, který by měl po vyčerpávající sezóně především pobavit a potěšit oko diváka! Věříme, že si Vás cestu do Precis arény najde v neděli po obědě velké množství.

 

V Jankově pevně věří, že v pátek stvrdí v Českém Krumlově záchranu v divizi. Nedělní exhibice by pak měla také sloužit jako oslava tohoto úspěchu, kterému po podzimu věřil málokdo. Z nynějšího kádru si za tým SK Jankov 2008, jak jej organizátoři pojmenovali, zahrají David Maršán a Martin Kollár. V nominaci je také kouč Ivo Čech.

 

Z dalších jmen zmíníme například šéfa klubu Václava Maxu, tehdejšího kanonýra, v brance se představí David Hrubý, který si pro diváky určitě přichystá i nějaké to překvápko, jak je jeho zvykem. Dres Jankova obléknou i Jakub Janoušek, Petr Stejskal, Pavel Bumba a další. Trenérem nemůže být nikdo jiný, než František Řezníček!

 

Soupeřem řekněme jankovskému týmu budou FC PÁNI. I v jejich řadách se představí celá řada známých fotbalistů se zářnou minulostí. V brance Daniel Kerl, v poli Ladislav Fujdiar, Tomáš Pinter, Zbyněk Rys, Karel Zvěřina, Lukáš Kupec a mnoho dalších. Trenérem tohoto "All Star" výběru bude pan Lubomír Pinter!

 

V poločasové přestávce vystoupí pan Josef Voráček, který nám všem představí ukázku akrobatického létání holubů. Otec našeho hráče Lukáše je mistrem svého oboru! Získal několik vzácných ocenění a něco ze svého umu představí i nám. V odkazu naleznete video z jeho návštěvy v Show Jana Krause.

 

Jsme přesvědčeni, že navštívit Precis arénu bude stát za to! Samotný duel má výkop v 14:00 hodin. Rozhodovat jej bude ligový rozhodčí Honza Jílek!

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou