Nejlepším tipujícím za květen se stává...

0

Rakovnicko - Na květen byla stejně jako na duben vyhlášena soutěž o voucher v hodnotě 500 Kč do restaurace U Nezbedného Bakaláře za nejvíce přesných tipů. Oproti minulému měsíci byl nejlepší jen jeden!

Tipliga za květen má svého vítěze! Stal se jím brankář Městečka Ladislav Rác, který získal o dva body více než Jaroslav Bureš a Vladimír Sosna, tedy výherci za předchozí měsíc. Ti se dokonce podělili o druhé a třetí místo, protože kromě stejného bodového zisku dosáhli i stejné procentuální úspěšnosti, která je dalším kritériem při vyhodnocování vítěze. Vítězi gratulujeme a budeme ho kontaktovat na e-mail zadaný v registraci.

 

Kompletní pořadí všech tipujících za měsíc květen si můžete prohlédnout v žebříčku TIP LIGY.

 

Nejlepším tipérem okresu je i nadále Vladimír Sosna, který má obrovský náskok před ostatními. Sám kraluje v žebříčku III. a IV. třídy. Okresnímu přeboru vévodí s dvoubodovým náskokem Zdeněk Řepka.

 

V červnu bude naše tipovačka pokračovat. O hlavní ceně budeme informovat v nejbližších dnech. Do červnového měsíce přejeme spousty přesných tipů!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou