5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí si doma body zasloužilo


Branky


15. J. Ducár , 32. M. Mžourek , 44. P. Mlejnek (vl.) , 65. J. Kapek , 70. J. Ducár - 30. P. Kondráš , 62. P. Kondráš
0

Utkání mezi Novým Strašecím a Jílovištěm se zpočátku ukazovalo jako vyrovnané. Na obou stranách se jednalo o rychlý fotbal, avšak do konce první půle se radovali domácí. Dvěma rychlými góly změnili běh utkání a chopili se otěží. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá výměna

Do prvního poločasu vstoupili aktivněji domácí. Vytvářeli si dostatek šancí, hráli jednoduchý a přehledný fotbal. Prvním, kdo se dostal do šance ozdobené gólem byl domácí Ducár. Po rozehrání od Doubravy se domácí zmocnili míče uprostřed hřiště. Záloha našla v ulici právě Ducára a ten krásnou přízemní střelou vyslal míč na vzdálenější tyč, od které se následně odrazil do brány (1:0). Hosté odpověděli přesně za čtvrt hodiny, když krásným kombinačním fotbalem na 2 doteky našel skulinu Kondráš (1:1).

 

Domácí se ale ke slovu přihlásili již ve 32. minutě po zahrání autového vhazování do velkého vápna, když krásnou a rychlou střelu vyslal Mžourek (2:1). Ke konci prvního poločasu po vydařené akci domácích přes celé hřiště, nešťastně zahrál do vlastní brány Mlejnek (3:1).

Domácí tlačili až do konce

Ve druhém poločase hosté sehráli kombinační fotbal. Snažili se tak dotáhnout náskok domácích, který byl již dvougólový, ale nedařilo se. Obrovská chybovost v přihrávkách a osobních selháních hosté domácí potrestali a navyšovali tak svůj náskok. Možná přílišné snažení po a hlad po gólech zapříčinil otevřenou obranu a dání tak možnost domácím vcelku jednoduše proniknout za obrané řady. Hosté ale v 62. minutě po centru z pravé strany nabídli míč Kondrášovi a ten proměnil (3:2).

 

V 65. minutě po krásné akci po pravé straně se dostal k zakončení Kapek, který ve vápně vyškolil dva hráče a míč poslal za záda Varechy (4:2). O 5 minut později hosté zahráli rohový kop. Domácí Doubrava ovšem vyrazil balón ven a útočná dvojice tak mohla přejít do brejku. Ducár využil situace, kdy Varecha vyběhl za velké vápno, udělal mu efektní kličku a míč poslal do prázdné brány (5:2).



Ohlasy k zápasu



TJ Jíloviště
Jan Kočí (kapitán Jíloviště): "Musím říct, že taktika domácích mě překvapila. Tak jednoduchý fotbal jsem dlouho neviděl."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , V. Zuska [-] (46. M. Erba [-] ) , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] (31. M. Isteník [-] ) , J. Ducár [-] (85. J. Trégr [-] ) , P. Svoboda [-] (88. V. Lukáč [-] )

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - P. Kondráš [-] , T. Pecháček [-] (70. F. Janoušek [-] ) , P. Mlejnek [-] , J. Moc [-] (78. O. Vahala [-] ) , K. Černý [-] (82. J. Homola [-] ) , V. Janoušek [-] (60. V. Šulc [-] ) , J. Kočí [-] , T. Šorna [-] , M. Wágner [-] , H. Siegl [-]

ŽK: 68. M. Erba - 55. K. Černý .
Hráči zápasu: M. Bláha - P. Kondráš .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEPOVÍM František, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.