4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra Zbuzan po sobě zvedá týmu sebevědomí


Branky


0

Nováček soutěžě, tým FK Zbuzany 1953 se po nejistém začátku oklepal a již po třetí za sebou bere 3 body. Momentálně se pohybují na 3. místě v tabulce, ale vydrží jim fazóna?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hra s přehledem

Stejně jako v jiných zápasech kola i zde hráčům obou celků počasí připravilo nepříznivé podmínky. Nicméně na hře domácích se vzniklá situace nepodepsala. Dominovali totiž již od samého začátku. Již v 5. minutě utekl levý obránce Barciaga a přesnou přihrávkou před bránu soupeře našel střelce prvního gólu utkání, Říhu, který zakončoval do prázdné brány (1:0). 

 

Domácí celek disponoval množstvím gólových šancí, ale bohužel se nepodařilo proměnit. Soupeř ovšem nezahálel a ojedinělými protiútoky ohrožoval bránu Zbuzan. Bohužel marně. Domácí náskok zvýšili po rohovém kopu ve 25. minutě, kdy hlavou zakončil Kordiak (2:0). Celá situace se opakovala po třech minutách s tím rozdílem, že k zakončení se dostal jako první Ksandr (3:0). Dalo by se říci, že celý 1. poločas domácí tým hrál jednoduchou a tvořivou hru. 

Hosté vystrkují drápky

Do druhé poloviny utkání domácí vstoupili s jasným vedením. Dle slov trenéra Urbana se ale hra nevyvíjela dle jeho představ. Domácí přestali hrát ,,na tři doteky,, a doba držení míče se prodloužila. To mělo za následek menší počet breakových situací, menší počet střel na bránu, celkové zpomalení hry. Tato situace hrála naopak do karet týmu hostí, ovšem výrazné ohrožení brány Zbuzan se nedostavilo. Jediný, kdo mohl v druhém poločasu slavit gól byl Šírl, který v 80. minutě vystřelil z 30 metrů skákavou střelu k tyči. Doubrava si sice na míč sáhnul, ale ke vší smůle se od něho odrazil do tyčky a následně přejel přes brankovou čáru (4:0). 



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Luboš Urban (trenér Zbuzan): ,,Úkol jsme splnili, góla jsme nedostali. Myslím, že výhra 4:0 je dobrý výsledek. Po celou dobu jsme měli hru pod kontrolou a soupeře jsme si pohlídali. Kluci odehráli výborný zápas"




Sestavy


FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - L. Karda [-] , O. Ksandr [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] (74. M. Kincl [-] ) - R. Šírl [-] , J. Kordiák [-] , M. Lička [-] - M. Pánek [-] (59. J. Musil [-] ) , J. Brodský [-] , M. Říha [-] (80. M. Huňáček [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , R. Soukup [-] , M. Mžourek [-] , M. Isteník [-] (79. J. Trégr [-] ) , J. Mrázek [-] (84. J. Svoboda [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] (15. J. Kapek [-] ) , L. Beneš [-] (38. M. Cafourek [-] ) , M. Erba [-]

Hráči zápasu: J. Kordiák , R. Šírl , M. Lička .
Místo: FK Zbuzany. Počet diváků: 127. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.