3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci se nenudili, nakonec rozhodl penaltový rozstřel


Branky


0

 Hosté v zápase dvakrát vedli, nakonec se musí spokojit s bodem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku byl aktivní zkušený Fořt, nejprve ve čtvrté minutě po centru Chocholouška těsně minul, poté už ale o dvě minuty později využil centr Roubala a poslal Domažlice do vedení. Odpovědět mohli Kučera či Hřebeček, jenže ani jeden nedokázal úspěšně zakončit dobré centry Košaty. Na vyrovnání se nakonec dlouho nečekalo, v 17. minutě vhazoval Kučera dlouhý aut do vápna, balon se záhy odrazil ven k Jakobovskému,který střelou z voleje rozvnil síť za zády Šimana. Otočit skóre jsme pak mohli ve 26. minutě po faulu na Hřebečka ve vápně. Následnou penaltu zahrával Kučera, ale Šiman dokázal jeho pokus vyrazit. Vrátit vedení na svou stranu se pak pokusili Mužík s Braunem, druhý jmenovaný měl na kopačkách solidní šanci, kterou ve 34. minutě zahodil velmi nepovedenou střelou.

 

Druhý poločas začal jako ten první, v 50. minutě se Domažlice vrátily do vedení, centr ze strany totiž mezi tři tyče hlavou uklidil trestuhodně osamocený Hrubý z hranice malého vápna. Nastal tak opět hon za vyrovnáním, ale Batka, Bulíř a ani Kučera ze svých šancí gól nevstřelili. Stejně jako v prvním poločase domácí vyrovnat dokázali, v 70. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavičkovým zakončením Maršálek. Delší odmlku od útoků v podání soupeře záhy ukončil Fořt, svůj druhý gól se mu vstřelit nepodařilo. Aktivitu převzali domácí hráči a i za nerozhodného stavu se pokoušeli vstřelit vítězný gól. Dobrá možnost Batky však zamířila přímo do náručí Šimana, který svůj tým podržel v několika důležitých momentech. Zápas málem rozhodl sám soupeř, zajímavou střelu na vlastní bránu vyslal v nouzi Bauer, bohužel pro Štěchovice ale trefil pouze břevno.

 

Zápas dokráčel do penaltového souboje o druhý bod, který se rozhodl až v deváté sérii. Postupně se sice neprosadili Halbich (2. série) s Jakobovským (4. série), ale v deváté sérii chytil Soukup penaltu Bezdičkovi a následně Mareš definitivně uzavřel penaltový souboj přesným pokusem.

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice www.fotbalstechovice.cz

 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , F. Busta [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] (46. T. Bulíř [-] ) , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] (60. D. Halbich [-] ) , L. Jakobovský [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - P. Fořt [-] , J. Blažek [-] , J. Piroch [-] , M. Hrubý [-] (81. P. Došlý [-] ) , L. Roubal [-] (89. D. Bezdička [-] ) , M. Braun [-] , M. Špírek [-] , P. Mužík [-] , M. Bauer [-] , O. Chocholoušek [-]

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.