3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2016 17:30

4.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palkovice na Metylovice nestačily


Branky


26. K. Hradil , 32. F. Végh , 82. F. Végh - 50. J. Minarčík , 90. R. Merta
0

Jak utkání vypadalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězná sestava hostů ze zápasu s Nošovicemi doznala tří změn, potrestaného Valase ( stopka na 3 utkání ) nahradil Závodný, nedoléčeného Hušku vystřídal Magera a dovolenkáře Musila hrdina domácího špílu Minarčík. Ne moc vhodný páteční termín utkání byl příčinou oboustranné holomajzny v začátku 1. poločasu a tak až ve 12. minutě došlo na první souboj Hradil – Smolík, úspěšnější byl golman. Ve 13. minutě Lesniak z trestňáku netrefil bránu Svobody. A ve 22. a 29. minutě pokračují souboje kanonýra Metylovic Hradila a brankáře Smolíka, v prvním případě Smolík čaruje, ve druhém je už překonán a Metylovice vedou 1:0, po špatné rozehrávce Magery. Ve 34.minutě je to už po brance Végha 2:0, to s rozehrávkou váhal pro změnu zkušený J.Merta. Šance Minarčíka ze 39.minuty už nic nezměnila na zaslouženém poločasovém vedení svěřenců trenéra Uherka v poměru 2:0!

Druhý poločas už, ale patřil hostům, jen s výjimkou 32. sekundy kdy střídající domácí Závodný nepřekonal výtečného Smolíka. Změny v sestavě i v rozestavení se vyplatily hostům už ve 49.minutě, kdy házející Skalický našel Minarčíka a ten přeloboval „brankáře“ Svobodu a je sníženo na 2:1. V 56.minutě už mohlo být zaslouženě srovnáno, jenže Minarčík netrefil po samostatné akci bránu! Šance se střídaly na obou stranách a k vyrovnání nebylo daleko, to by ovšem další starý mazák v týmu Galásek nesměl opět v dlouho trvající rozehrávce chybovat! Végh s nabídnutou šancí nepohrdl a zvyšuje na 3:1! Na zvrácení nepříznivého stavu měli hosté i s nastavením 10 minut a málem se to podařilo, vysunutý stopér Roman Merta se dostává do dvou šancí, ale bohužel proměňuje jen jednu a to v nastaveném čase po přihrávce střídajícího Doležala! Po poslední jarní porážce právě v Metylovicích, tak přichází první podzimní, po které se nachází hosté na osmé příčce v OP!

Více zde: http://martinblahuta8.webnode.cz/news/a3-kolo-op-metylovice-palkovice-3-2-2-0/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Palkovice
Martin Blahuta (trenér): “ Neměl jsem přistoupit na změnu termínu utkání, měl jsem být tak nekompromisní jako trenér Uherek v jarním utkání, kdy trval na neúčasti Valase ( hostoval u nás z Metylovic ). Scházeli jsme se na toto derby jako švábi na pivo a podle toho první poločas taky vypadal. Ve druhém jsme byli jasně lepší a zasloužili jsme si neprohrát, ale soupeř trestal naše chyby! Udělal jsem v sestavě mnoho chyb, necitlivě jsem střídal hráče , kterým na osudu Palkovic záleží, nasadil jsem hráče, kteří na toto utkání nebyli připraveni, jen pro to abychom uspěli! Po utkání s Mostama se musíme rozhodnout jakou cestou Palkovice půjdou dál, protože se tady znova vytrácí radost z fotbalu a to je na vesnickém fotbale to nejdůležitější!"



Sestavy


SK Metylovice
M. Svoboda [-] - V. Halata [-] , P. Machů [-] (57. J. Šlachta [-] ) , O. Kulhanek [-] , K. Hradil [-] , O. Němec [-] , F. Végh [-] , L. Halata [-] (46. F. Závodný [-] ) , J. Pergler [-] , L. Kulhánek [-] (90. Z. Drastich [-] ) , L. Rusina [-]

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - L. Magera [-] , J. Minarčík [-] (86. P. Doležal [-] ) , D. Kusý [-] , J. Merta [-] (46. J. Huška [-] ) , M. Závodný [-] , J. Lesniak [-] (86. A. Farský [-] ) , T. Vyvial [-] (46. M. Svobodník [-] ) , R. Merta [-] , R. Galásek [-] , P. Skalický [-] (86. P. Honěk [-] )

ŽK: 78. K. Hradil - 15. R. Galásek , 80. R. Merta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATULA Sebastián - KUBĚNA Petr, PÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.