4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


3. D. Bilan , 31. P. Zezulčík (p.) , 50. T. Berka , 68. P. Zezulčík
1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - P. Sládek [-] (87. J. Pjenčík [-] ) , D. Bilan [-] (59. D. Ledvina [-] ) , T. Berka [-] (81. J. Toman [-] ) , A. Novotný [-] (72. R. Kozel [-] ) , P. Novotný [-] , T. Majer [-] , R. Žižka [-] , P. Zezulčík [-] (84. V. Zaremba [-] ) , J. Berta [-] , R. Ludvík [-]

TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - L. Ineman [-] , J. Klein [-] , D. Lukáš [-] , R. Ničman [-] , R. Redzina [-] , P. Redzina [-] , P. Bittner [-] , D. Volný [-] , L. Černý [-] (68. L. Dřevjaný [-] ) , P. Jakubec [-]

ŽK: 35. A. Novotný - 22. D. Volný , 30. M. Jendřejek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - MACHALA Petr, KROKOSZ Zdislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 11. 2016 15:05
Studené sluníčko, odložený zápas dorostu a možná i předchozí výsledky našich kluků z předchozích kol se projevily v menší návštěvě našeho sportovního stánku. Ve vzduchu byla cítit jistá opatrnost, ale také odhodlání konečně opět naplno bodovat. Už předchozí zápas, byť ještě bodově naprázdno, v Darkovicích naznačil určité zlepšení. Dnes se do sestavy konečně po delší pauze vrátil zkušený P.Novotný a zdá se, že právě včas. Na marodce sice zůstává P.Hájek, ale tým s ,,Piskořem" opět získává jistotu a myšlenku v rozehrávce.

Jak šly události. Už v prvních minutách jsme si vypracovali rohový kop, který ještě Žiža hlavou neusměrnil do sítě. Ale už v následující minutě hrubě chyboval stoper Šilheřovic pod tlakem D.Bilana. Podklouznutí na mokrém terénu ho stálo ztrátu míče a David B. si se situací sám před gólmanem tentokrát poradil chladnokrevně 1 : 0.

Hrálo se svižně nahoru dolů a Šilheřovice ukazovaly určitou kvalitu a snažily se o rychlé vyrovnání. Otevřená soupeřova hra na riziko nám umožňovaly nebezpečné průniky, kdy po jednom z nich gólman neodhadl výběh a srazil Beryho, penalta. K ní se postavil Zizu a nedal gólmanovi dobře umístěnou střelou za tyč šanci 2 : 0.

Naše hra se uklidnila a do poločasu jsme soupeři dovolili vytvořit jen pár rohů.

Druhý poločas naši pokračovali v dobrém výkonu, a i přestože Šilheřovice neskládaly zbraně a snažily se o kontaktní gól, hrubé chyby jsme nedělali a rychlými akcemi ohrožujeme bránu Šilek. Po jedné z nich se Bery ještě zastřeluje do tyče. Po dalším přečíslení už se nemýlí a přehazuje gólmana 3 : 0.

Jistotu a zlomení silného soupeře pak dokonal perfektně zahraný přímý kop přes zeď s nečekaným exekutorem, Zizu 4 : 0.

Dohrávalo se tak se snahou nepokazit Ikerovi čisté konto, protože soupeř moc chtěl vstřelit aspoň čestný úspěch, ale skóre se už ani na jedné straně nezměnilo. Důležité body zůstaly všechny doma.

RomanK.