2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá popáté v sezoně neskórovala a z posledního derby v roce 2016 odešla poražena


Branky


0

Střelecké trápení fotbalistů Tiché nebere konce, když v rámci 10. kola CANIS 1.B třídy, sk. D prohráli v Kopřivnici (2:0). Obě branky zaznamenal domácí útočník Střelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do souboje dvou osmibodových celků nastoupili Tichavjané bez trenéra Bači, jehož pro tento duel nahradil na střídačce Miroslav Janáč, a bez čtyř hráčů (T. Tománek, Sobota, Zdarsa, Matúš). Do sestavy se naopak vrátil útočník Ondřej Švrček, kterému vypršel jednozápasový trest.

Za chladného a deštivého počasí začala obě mužstva aktivně. Defenzivy obou celků však v pokutových územích fungovaly spolehlivě, a tak to hráči zkoušeli střelami ze střední vzdálenosti. S těmi si ovšem oba strážci bez sebemenších problémů poradili.

Až ve třetí desetiminutovce se brankáři výrazněji zapotili. Ve slibné příležitosti se ocitl Ondřej Švrček, jehož nepříliš razantní střelu však Beňo dokázal vyrazit na rohový kop. Na Pikulíka to hned ve dvou případech zkoušel Ollender, ale ani on gólový účet neotevřel.

Když už to vypadalo, že v prvním dějství branka nepadne, přišla vydařená akce domácího týmu. Po narážečce uvnitř pokutového území se k zakončení dostal Střelec, jenž napálil míč přesně k tyči, a i když si na něj tichavský gólman sáhl, v cestě za brankovou čáru mu nezabránil – 1:0.

 

Gól do šatny domácí ukolébal a do sedmdesáté minuty se hrálo především na jejich polovině. Ofenzivní trápení Tichavjanů ale pokračovalo i v tomhle utkání! Nejblíže k vyrovnání byl Adam Šimíček, avšak oba jeho střelecké pokusy těsně minuly prostor mezi třemi tyčemi.

V závěrečných dvaceti minutách už Tichá začala hrát na riziko a k vidění tedy byla hra "nahoru – dolů". Domácí si hned dvakrát v souboji tváří v tvář vylámali zuby na Pikulíkovi, na druhé straně mohl vyrovnat Petřík, ale ve vyložené šanci byl na poslední chvíli zablokován.

Divokou pasáž ukončil v 78. minutě opět Střelec. Po dalším brejku jej ve vápně uvolnil Ollender a mladý forvard měl sám před Pikulíkem snadnou úlohu – 2:0. Když se v závěru zranil Radim Švrček a hosté měli kompletně vystřídáno, bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto.

 

zdroj text: http://fotbalticha.regionycr.cz/



Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - D. Hruška [-] , R. Petráš [-] , J. Okřesík [-] - T. Fendrich [-] , J. Ollender [-] , M. Mička [-] , T. Nenutil [-] (81. R. Huňáček [-] ) , P. Okřesík [-] (70. R. Hanzelka [-] ) - P. Střelec [-] , M. Košárek [-] (81. M. Hradečný [-] )

SK Tichá
V. Pikulík [-] - P. Kaša [-] , R. Sládeček [-] , R. Švrček [-] - L. Petřík [-] , D. Šimíček [-] , M. Tománek [-] , D. Fajčák [-] (39. P. Fojtík [-] ) , V. Suchomel [-] (79. V. Havel [-] ) - A. Šimíček [-] (84. M. Matúš [-] ) - O. Švrček [-]

ŽK: 67. T. Fendrich - 44. D. Šimíček .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - TOBOLA Libor, PARGAČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.