2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice se o body rozdělily se Stonavou


Branky


0

Oba soupeři dali dva góly, a proto se rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Ach ty začátky! Opět běžely úvodní minuty utkání a my inkasujeme z první akce. Ve 2 min hosté poslali centrovaný míč do naší šestnáctky a stonavský útočník uklidil hlavou míč do naší sítě – 0:1. Bohužel nám nevycházejí začátky utkání, do hry se dostáváme až po několika minutách, a dnes to nebylo jiné. V 12 min jsme se poprvé zakončili také my, po zahraném přímém kopu Honza Valošek prodlužoval hlavou na bránu, ale hostující brankář byl na místě. O 4 min později hosté vedli útok po levé straně a centrovaný míč musel na poslední chvíli před dobíhajícím hráčem hostů zahrát hlavou na roh Ondra Matuš. Ve 24 min stojí za zmínku pěkná akce Lukáše Pítra, jeho přetažený centr se dostal na hlavu Martina Kupčáka, který ještě vrátil zpět na Michala Hanka, ale ten z voleje jen těsně minul bránu. Ve 30 min jsme se ale dočkali vyrovnání. Přímý kop z 20 metrů zahrál Martin Černoch tak skvěle, že nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci a vymetl jeho levý růžek – 1:1. Ve 41 min bylo ještě veseleji. Zahrávali jsme rohový kop a hlavou nezaváhal Radek Knybel – 2:1. Mysleli jsme že, poločasové vedení udržíme, ale o minutu později hosté srovnali. Nakopnutý míč z poloviny hrací plochy na hranici naší šestnáctky hostující hráč nohou přizvedl a přeloboval našeho gólmana – 2:2.

 

Druhá půle z naši strany začala mnohem lépe, než ta první. V úvodních minutách jsme zahrávali sérii 4 rohů, ale ani jeden se neuchytil. Šanci v podobě pokutového kopu nám ale upřel hlavní rozhodčí, který neodpískal jasnou penaltu za hraní rukou. V 50 min předvedl sólovou akci Ondra Matuš, který vybojoval míč na vlastní polovině a sprintem se dostal až na šestnáctku hostů, kde přihrál Martinovi Kupčákovi, ale jeho střelu hostující obránce zablokoval a byl z toho pouze jen roh. V 68 min Michal Hanko sám pronikal hostující obranou, ale ztroskotal na posledním bránícím hráči hostů. Hosté se dostali do nebezpečného zakončení až v 74 min, kdy vystřelili z 30 metrů a jejich rána jen těsně minula pravou tyč Koňaříkovy brány. Do konce utkání si již mužstva žádnou větší šanci nevypracovala a tak utkání nakonec skončilo remízou.

 

zdroj text: http://afcverovice.php5.cz/



Sestavy


AFC Veřovice
P. Koňařík [-] - D. Hrivňák [-] (87. O. Fojtík [-] ) , J. Valošek [-] , L. Pítr [-] (62. A. Gold [-] ) , M. Černoch [-] , M. Hanko [-] , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] (89. R. Košelík [-] ) , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] , M. Adamec [-]

SK Stonava
F. Ciasnocha [-] - J. Frait [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] , A. Wojnarovský [-] , M. Edr [-] , P. Šuster [-] , T. Mančar [-] , O. Hančin [-] , J. Malúš [-] (78. I. Kisel [-] ) , L. Graňák [-]

ŽK: 31. M. Adamec , 56. M. Kupčák , 76. M. Černoch , 89. J. Valošek - 39. J. Frait , 86. I. Kisel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - ADAMEC Jiří, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.