Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov udolal Dobrou až ve druhé půli


0

V sobotu 15.10.2016 přivítali vratimovští fotbalisté na svém stadionu nováčka 1.A třídy, mužstvo Dobré, kterému vyšel narámně vstup do soutěže, ale v posledních utkáních výsledkově spíše tápalo. Vratimovským se výsledkově nepovedlo předchozí utkání v Brušperku, a tak byli diváci zvědaví, jak si domácí tým s nováčkem poradí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A vratimovští se do svého soupeře pustili od samého začátku hodně zostra. Dobrá přijela do Vratimova v hodně okleštěné sestavě a absence některých opor a zkušených hráčů byla na hostech od úvodních minut znát. Hráči Dobré kupili pod tlakem jednu chybu za druhou a domácí se tak dostávali lehce do vyložených šancí, které ovšem se stejnou pravidelností zahazovali. Hned třikrát se v úvodu dostal do třech „tutovek“ domácí kapitán Pešek, ale až tu čtvrtou dokázal v 18 minutě přetavit v kýženou branku a domácí se tak ujali zaslouženě vedení. Dobrá se v prvním poločase soustředila pouze na bránění vratimovských útočných akcí, které přetížená obrana se štěstím a také díky výbornému Vláčilovi v brance dokázala ustát. Vratimovští pokračovali v zahazování šancí jak na běžícím páse a hosté se taktéž začali osmělovat směrem dopředu, ovšem Kubalovu branku nijak výrazně neohrozili. Ve 28 minutě udělali ovšem vratimovští při zakládání útoku chybu. Odraženého míče se zmocnil Maceček, který poslal kolmý pas do otevřené obrany na Malchárka, který proti vyběhnuvšímu gólmanovi zachoval klid a poslal míč přes nohu do sítě. Hosté tak ze své první vážnější návštěvy na polovině Vratimova dokázali překvapivě srovnat. Vratimovští jako by znervózněli a počáteční lehkost v kombinaci se jim začala z kopaček vytrácet. Ačkoliv měli domácí ještě další vyložené příležitosti, do poločasové přestávky se tak šlo za vyrovnaného stavu. 

 

Vstup do druhého poločasu ovšem vyšel domácím parádně. Neuběhlo ani 20 vteřin po hvizdu a Škorik poslal skvostnou kolmici na rozběhnutého Svěnčíka, který precizně uklidil míč k pravé tyči Vláčilovy klece a poslal vratimovské do vedení. Hostům sice utekl úvod druhé půle, přestali se soustředit jen na obranu a začali se stále více osmělovat směrem dopředu, a tak byl k vidění vcelku vzrušující fotbal, se šancemi na obou stranách. V 60 minutě se hostům z Dobré naskytla slušná příležitost na vyrovnání, kdy zahrával Malchárek z hranice pokutového území přímý volný kop. Bohužel pro hosty ale trefil jen hráče stojící ve zdi a vratimovští ihned vyrazili do brejku. Do rozhozené obrany přispěchal podpořit útok i domácí stoper Hottek, který se po zpětné přihrávce neunáhlil a výstavním obloučkem „ala Poborský“, přehodil bezmocného brankáře a zvýšil tak na 3:1. Tato branka domácí očividně uklidnila a vratimovští borci vcelku v pohodě kontrolovali hru. V 70 minutě si sice hostující Malchárek zopakoval přímý volný kop a vedl si výrazně lépe, než při předchozí příležitosti, ovšem jeho dobře mířená střela přes zeď skončila pouze na tyči. Definitivní tečku za utkáním, které přineslo neuvěřitelné množství šancí, udělal domácí forvard Osvěčík, kterému předložil střídající Adámek přihrávku jak na zlatém podnosu a pro vratimovského střelce už nebyl problém poslat míč do odkryté branky. Utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím domácího celku 4:1.

 

zdroj text: http://www.fcvratimov.cz/



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Hodnocení trenéra Jiřího Hořínka:: Jsem rád, že jsme to dnes zvládli. V prvním poločase jsme neproměnili spoustu šancí a máme bohužel takové zkušenosti, že to po tom pro nás nedopadlo vždy dobře…Ačkoliv jsme už byli s přibývajícími minutami na lavičce nervóznější, kluci nás i sami sebe v poločase ukliďňovali… Prostě si věřili. Nabádali jsme je hlavně k trpělivosti. Pomohla nám sice rychlá branka na 2:1, ale i tak si myslím, že by jsme i později nějaké góly dali… Kluci hráli opravdu dobře, bojovali a šli za vítězstvím. Dnes jsme byli určitě lepším mužstvem a vyhráli zaslouženě…




Sestavy


FC Vratimov
D. Kubala [-] - J. Hottek [-] , D. Valenčin [-] , R. Stuchlík [-] (85. A. Tříska [-] ) , R. Pešek [-] (82. T. Šrubař [-] ) , O. Škorik [-] , M. Kašuba [-] - T. Tříska [-] (70. J. Pohludka [-] ) , R. Pařenica [-] - M. Svěnčík [-] (75. O. Adámek [-] ) , V. Osvěčík [-]

TJ Sokol Dobrá
L. Vláčil [-] - J. Gryžboň [-] (21. J. Alexa [-] ) , V. Figura [-] , K. Maceček [-] , P. Platoš [-] , K. Zícha [-] , P. Malchárek [-] , O. Gryžboň [-] , J. Filipčík [-] , D. Šmahaj [-] , M. Pietroszek [-] (64. D. Svoboda [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - SEIDLER René, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.