0:1
(0:1)
21. R. Pařenica (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodla penalta Pařenici


Branky


21. R. Pařenica (p.)
0

V 8 kole 1.A třídy zajížděli vratimovští na půdu Stonavy, která byla pro vratimovské hráče, více než šest let nedobytnou tvrzí, které toto utkání mělo změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál velice slušný fotbal. Obě mužstva dobře kombinovala a po počátečním oťukávání přibývalo i šancí. Zejména hostující mužstvo trápilo Stonavu rychlým přechodem do útoku a jejich hbití útočníci zle domácím obráncům zatápěli. Do první vyložené šance so dostal v 15 minutě Škorik, který ale zpětnou přihrávku od Osvěčíka nedokázal umístit mezi tři tyče. Ve 21 minutě to byl opět agilní Osvěčík, jež se svou rychlostí prodral s míčem za obranu domácích, Wojnarovský jej nešikovně atakoval v pokutovém území a sudí nařídil pokutový kop. Míč si postavil Pařenica a s přehledem proměnil. Domácí se v první půli do dobře organizované obrany Vratimova jen stěží prokousávali a jejich útočné akce nepřinesli žádný efekt. Na druhé straně se sice vratimovští snažili o další výpady, ale ani oni se už do poločasu nějak výrazně neprosazovali.

 

Druhá půle začala velkým tlakem Stonavy, která zamknula hosty před pokutové území. Domácí se snažili vysokými balóny oslovovat hlavně dlouhána Malúše, se kterým měli vratimovští velké problémy, ale ani tato taktika na defenzivu hostů neplatila. A když už se zdálo, že domácí svůj enormní tlak přetaví v kýžený gól, byl poslední vratimovskou instancí bezchybný Kubala, který domácím forvardům všechny šance pochytal. Postupem času ale tlak domácích otupěl a taktéž hosté vystrkovali růžky. Jejich akce do otevřené obrany stonavských ovšem postrádali přesnost a v koncovce selhávali. Díky těsnému stavu se na hřišti přiostřilo a z pohledného fotbalu se stala naopak bitva s mnoha fauly na obou stranách. Svůj značný podíl na nervozitě hráčů měl i hlavní rozhodčí, jehož některé verdikty nesli hráči i střídačky velmi nelibě. Když už se zdálo, že vratimovští v závěru svůj těsný náskok uhájí, vstoupil do utkání opět velice nepřesný sudí, který si v 88 minutě doslova vymyslel penaltu pro domácí za údajný faul Hottka na stonavského hráče, který podstoupil souboj s vratimovským stoperem tělo na tělo a ochotně upadnul. Tento verdikt hostující hráče natolik rozlítil, že se vratimovský Klejnot neudržel a svou frustraci ventiloval tím ,že do rozhodčího strčil rukama, což znamenalo pro hostujícího záložníka červenou kartu a odchod do kabin. Těsně v závěru tak měli domácí možnost zachránit výsledek a uhrát alespoň remízu, jenže stonavskému Dittrichovi výtečný Kubala penaltu chytil a následnou dorážku odvrátil obětavě před Malúšem Škorik. Do konce velmi vypjatého utkání už se nic nestalo a vratimovští si tak po dlouhé době ze Stonavy odvezli cenné tři body za těsné vítězství.

 

zdroj text: http://www.fcvratimov.cz/



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Hodnocení trenéra Jiřího Hořínka pro klubový web: Konečně se nám to povedlo po dlouhé době zlomit a ve Stonavě vyhrát. Měli jsme proti sobě velmi silného soupeře, ale kluci dneska celý zápas odmakali a musím je za nasazení a bojovnost pochválit. Co se týče té penalty a následné červené – to, jak to ten sudí řídil k tomu vedlo a čekali jsme jen, kdy něco vymyslí. Faktem je, že jsme měli některé brejky proměnit a byl klid, ovšem písknout takovou penaltu v závěru je spíše k pláči…Naštěstí to David chytil a máme tři body. Ondrova reakce na rozhodčího byla sice přehnaná a stávat by se to nemělo. Na druhou stranu ho ale chápu…prostě mu ruply nervy a hned po zápase toho litoval. Prostě skrat…Ti kluci to ale hrají zadarmo, mění si směny v práci aby mohli na zápas a když vidí, jak z nich někdo opakovaně dělá blbce, tak to někdy už neunesou…Bohužel nám Klejny bude v dalších utkáních chybět. S tím se ale musíme vyrovnat…



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Šuster [-] (60. A. Zachata [-] ) , T. Mančar [-] (72. J. Frait [-] ) , M. Edr [-] (48. I. Kisel [-] ) , O. Hančin [-] , J. Malúš [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] , P. Zielonka [-] , A. Wojnarovský [-]

FC Vratimov
D. Kubala [-] - M. Kašuba [-] , D. Valenčin [-] , R. Stuchlík [-] , J. Hottek [-] - O. Klejnot [-] , O. Škorik [-] , J. Pohludka [-] , T. Tříska [-] (72. P. Skoupý [-] ) - R. Pařenica [-] , V. Osvěčík [-] (92. T. Hudeček [-] )

ŽK: 49. P. Dittrich , 71. I. Kisel , 78. A. Wojnarovský - 49. D. Valenčin , 53. M. Kašuba , 55. J. Hottek , 76. R. Pařenica . ČK: 88. O. Klejnot .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - KONTORŠIKOV Maxim, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.