3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Datyni


Branky


0

Derby zápas vyzněl přesvědčivě pro Datyni, která svého soka porazila o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Datyňští odehráli 2. derby v pořadí proti celku ze Stonavy. Doma se nám proti Stonavě vždy dařilo a chtěli jsme to potvrdit znovu. Hrací plocha nebyla po dešti v nejlepším stavu, ale i tak se s tím naši fotbalisté popasovali dobře. Od úvodu jsme viděli kombinační fotbal na obou stranách bez větších šancí. Domácí se snažili střílet ze všech možných pozic, ale bránu netrefovali. Až ve 24.minutě vybojoval ve středu hřiště míč kapitán Miczka, Baláž míč převzal a z dobrých 25 metrů poslal nechytatelnou pumelici do sítě (1:0). Hosté hrozili dlouhými pasy za obranu, se kterými si pozorný Vasilko s dobře fungující obranou poradili. Druhé dějství ovlivnila ČK pro hostujícího hrajícího trenéra Sochoru, dá se říct, že tímto potopil ambice svého týmu. 

 

Domácí ve druhém poločase kontrolovali míč. Po pěkném pasu hlavičkoval osamocený Neuman, míč přiťukl Kubienovi, který mu míč pohotově vrátil před prázdnou branku (2:0). Třetí branka přišla po centru Kubieny, hlavičkujícího Stebela ještě domácí obrana zblokovala, ale odražený míč uklidil do sítě opět nechytatelnou ránou Tomašák (3:0). Hosté v závěru mohli snížit z pokutového kopu, ale kapitán Hančín trefil pouze břevno. Domácí se tak mohli radovat ze zasloužené výhry a Vasilko z vychytané nuly. Příští týden zajíždíme v neděli do Petřvaldu na Moravě, kde jsme velmi dlouho nebodovali, věříme, že to změníme.

 

zdroj: TJ Dolní Datyně-facebook



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Kaduch [-] (84. A. Kučera [-] ) , L. Stebel [-] , J. Dolák [-] , V. Neuman [-] (81. M. Ondruš [-] ) , P. Tomašák [-] (77. J. Vlček [-] ) , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , R. Baláž [-] (87. O. Kulich [-] ) , R. Miczka [-] , Y. Batiha [-]

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Šuster [-] , T. Mančar [-] , M. Edr [-] , O. Hančin [-] , J. Malúš [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] , P. Skřižovský [-] (64. A. Zachata [-] ) , K. Sochora [-]

ŽK: 38. R. Miczka , 71. P. Tomašák - 23. K. Sochora , 26. P. Dittrich , 69. O. Hančin , 79. T. Mančar . ČK: 48. K. Sochora .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bebenek Petr - BEDNÁŘ Marcel, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.