Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště s přehledem porazilo Vratimov


Branky


0

Domácí se dostali do vedení 4:0. Vratimov snížil dvěma góly. Sedliště však mělo poslední slovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 4.kole zajížděli Vratimovští fotbalisté na půdu soupeře z nedalekých Sedlišť, proti kterým se jim dlouhodobě nedaří a toto utkání to bezezbytku potvrdilo. V parném sobotním odpoledni začalo utkání hodně zostra, když se po dvaceti vteřinách řítil sám na domácího gólmana Majera hostující Tříska, který se zřejmě zalekl tak rychle nabyté šance a trestuhodně ji promarnil. Na druhé straně hřiště se ovšem také děly zajímavé věci. Hned ve 4 minutě zazmatkovali Vratimovský Kašuba s brankářem Černým a pro Bilase už nebyl problém prostrčit míč do sítě. Sedliště se tak ujali hned v úvodu vedení. Vratimovští tak museli dobývat dobře organizovanou obranu domácích a zároveň ubránit rychlé Sedlišťské brejky, kterými domácí trápili Vratimovskou obranu od úvodního hvizdu. Ve 20 minutě se na malou chvíli otevřela domácí obrana, kterou pronikl rychlonohý Pařenica, ovšem ani on si tváří v tvář s domácím gólmanem neporadil. Další ohrožení vlastní branky už ale hráči Sedlišť v první půli nedopustili. Všechny akce hostů končily na hranici pokutového území, nebo díky nepřesnostem, na kopačkách aktivních a srdnatě bojujících domácích. Sedlišťský Majer musel řešit v první půli jedinou střelu na branku z kopaček Vratimovských, když se z nepovedeného centru Kašuby míč nebezpečně stáčel do branky, ale zkušený brankář jej včas vytáhnul na roh. Bezzubí hosté se naopak v obraně dopouštěli velkých chyb a zmatků při bránění a agilní domácí je za to trestali. V samém závěru první půle se po pravé straně protáhl starší z bratrské dvojice Bilasů, který předložil ve 45 minutě míč nekrytému Papřokovi a ten se nemýlil. Poločas tak skončil pro domácí nadějným skóre 2:0.

 

Na Vratimovských hráčích bylo ve druhé půli znát, že je gól do šatny rozhodil a podepsal se na jejich výkonu. Domácí aktivita jim dělala velké potíže a hosté kupili jednu chybu za druhou. Jakékoliv plány na zdramatizování výsledku ale Vratimovu překazil Sekanina, který se v 54 minutě krásně trefil z přímého volného kopu a poslal své mužstvo do tříbrankového vedení. Další ránou pro Vratimovské bylo v 58 minutě vyloučení Škorika, který v osobním souboji nedovoleně atakoval rychlonohého Krejčoka, se kterým se vzájemně v leže okopávali, ovšem sudí viděl pouze oplácení Vratimovského stopera a poslal jej předčasně do sprch. Po tomto incidentu se paradoxně hosté herně zvedli a začali vyvíjet daleko větší aktivitu směrem dopředu, ale za cenu hry na riziko, na kterou doplatili v 60 minutě, když se po rychlém brejku a po krásné přihrávce z pravé strany trefil opět Papřok. Hosty z Vratimova ovšem jakoby nakopla až čtvrtá branka v jejich síti a hrozícímu debaklu chtěli sympaticky vzdorovat i v deseti mužích a alespoň kosmeticky výsledek upravit. Domácí, vědomi si svého luxusního náskoku už se nikam zbytečně nehnali a přenechali aktivitu na kopačkách hostů a vyčkávali na brejky do otevřené obrany. Vratimov svou snahu o zkorigování výsledku zúročil v 71 minutě, kdy se na rohu levé strany pokutového území uvolnil Svěnčík, který výstavní střelou vymetl šibenici Majerovy branky. Tato branka hosty nakopla a zle domácím zatápěli. Chvíli na to zahrával Pařenica trestný kop, ale jeho dobře mířenou ránu vytáhnul neméně skvělým zákrokem veterán Majer. V 76 minutě sledoval Kašuba důsledně nepovedenou přihrávku až do šestnáctky, kde jej nešikovně atakoval domácí obránce a sudí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Pařenica. Víc už ale Sedliště svému rivalovi nedovolili. Snahu Vratimovských definitivně utnul v 82 minutě Robin Bilas, který využil jeden z nespočtu brejků do otevřené Vratimovské obrany a uzavřel tak skóre na konečných 5:2 pro své barvy.

 

zdroj text: http://www.fcvratimov.cz/



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Jiří Hořínek (trenér): Z naší strany to bylo hodně nepovedené utkání. Děláme vzadu školácké chyby a v útočné fázi se nejsme schopni prosadit… Sráží nás laciné branky, po kterých kluci znervózní a řeší potom některé situace zbrkle. Utkání ovlivnilo i vyloučení Ondry Škorika, ale ven měli jít podle mě oba dva… Pak už jsme hráli vzadu na riziko. I když se kluci rvali a bojovali, zdramatizovat se nám to už ale nepovedlo… Sedliště byli dnes prostě lepší. V rychlosti, důrazu a hlavně v koncovce nás předčili, a to ještě některé tutovky nedali. Vítězství si domácí určitě za svůj výkon zaslouží…



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - J. Němec [-] , J. Pohludka [-] , A. Foukal [-] , M. Bílek [-] - R. Bilas [-] , V. Kaňok [-] (21. R. Vlček [-] ) - D. Krejčok [-] , R. Bilas [-] , R. Papřok [-] (88. D. Mohyla [-] ) - T. Sekanina [-] (68. R. Krischke [-] )

FC Vratimov
D. Černý [-] - D. Valenčin [-] , M. Kašuba [-] , O. Škorik [-] - R. Pešek [-] , R. Pařenica [-] , J. Pohludka [-] , T. Šrubař [-] (46. L. Brezula [-] ) , O. Klejnot [-] - M. Svěnčík [-] (84. A. Tříska [-] ) , T. Tříska [-] (81. T. Hudeček [-] )

ŽK: 64. J. Pohludka - 32. J. Pohludka . ČK: 58. O. Škorik .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POBOŘIL Radek - SEIDLER René, ADAMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.