I. Kisel 30.
1:1
(1:1)
44. D. Papaj
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava remizovala se Starým Městem


Branky


30. I. Kisel - 44. D. Papaj
0

Oba góly padly v prvním poločase. Nejdříve se ujala vedení Stonava. Staré Město srovnalo těsně před odchodem do šatny. Ve druhém dějství už branka nepadla a soupeři se rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe než hosté Ze Starého Města. Celá první polovina se odehrála pod jejich taktovkou. Hosté se dostali jen k hlavičce Střalky a gólu Papaje. Svěřenci trenéra Sochora se ujali vedení ve 30. minutě, když se do listiny střelců zapsal Kisel - 1:0. Domácí pak mohli několikrát své hubené vedení navýšit. Němec, a ani po něm Zielonka, nedokázali své nadějné hlavičky přetvait v branku. Těsně před odchodem do kabin se na hosty usmálo štěstí, když se velmi šťastně míč odrazil k Papajovi, který se nemýlil - 1:1.

 

Druhý poločas začala Stonava prachbídně. Staré Město mohlo dokonce jít do vedení, kdy Domácí podržel dvakrát brankář Caszczyk. V 65. minutě vysunul domácí trenér do útoku stopera Fraita a Stonava tak začala hrát na dva útočníky a získávat územní převahu. S ní přicházely i velmi nadějné šance. V největší z nich se zjevil zcela sám právě Frait, ale napálil balon jen do brankáře Střalky. Zápas tak dospěl k remízovému konci, když remíza byla ztrátou především pro domácí Stonavu.



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - M. Škuláň [-] , T. Mančar [-] , I. Kisel [-] , O. Hančin [-] , J. Frait [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] , P. Zielonka [-] (87. P. Šuster [-] ) , P. Skřižovský [-]

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , P. Štěrba [-] , K. Střalka [-] (79. O. Pagáč [-] ) , V. Smilowski [-] , P. Němec [-] (86. P. Slaminka [-] ) , D. Papaj [-] , L. Cempírek [-] (46. J. Birčák [-] ) , L. Slota [-] , P. Glembek [-] , J. Birčák [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - TROJAN Roman, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.