0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj nestačil na Dětmarovice


Branky


0

Háj doma padl s Dětmarovicemi, které vsítily dvě branky, zatímco Háj střílel slepými, a připisují si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háj minulý zápas prohrál v Šenově a chtěl před svými diváky tento nezdar napravit. Dětmarovice se však ukázaly nad jeho síly. Od počátku měli hosté více míč na svých kopačkách. V 33. minutě se hosté ujali vedení, když domácí bek Konvička chyboval a jeho minely stoprocentně využil hostující útočník Kovář ke vstřelení branky - 0:1. Zbytek poločasu se už jen dohrával bez vážnějších tutovek na obou stranách. Do kabin tak šla hostující družina veseleji.

 

Háj se nedokázal pořádně vzchopit ani ve druhé části hry. Navíc v probíhající 52. minutě schytali domácí další tvrdý direkt. Hosté skvělou akcí na jeden dotek dokázali rozebrat jejich defenzívu na elementární částice, a po centru na přední tyči se nemýlil Zahatlan - 0:2. Háj se snažil ještě něco s výsledkem udělat, ale jejich snaha o zdramatizování skóre byla marná. Konvička chtěl napravit chybu z první půle, ale jeho střela skončila na břevně. Neujala se ani nepříjemná střela Trupla. Dětmarovice už své vedení ubránily a v odvážejí si na karvinsko tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Jiří Swiech (trenér, pro regionopavsko): Za celý zápas jsme vlastně neohrozili branku soupeře, takže jsme nemohli pomýšlet na vítězství. Dětmarovice potvrdily, že mají zkušený mančaft. Věděly, jak na nás mají hrát, když držely většinu času balón na svých kopačkách, a k ničemu nás nepouštěly.




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - P. Konvička [-] , R. Staníček [-] (79. P. Kozelek [-] ) , L. Malcharek [-] , R. Štefek [-] , J. Lampa [-] (46. T. Trupl [-] ) , I. Janíček [-] , M. Vyležík [-] , Z. Eršil [-] , R. Kolig [-] , O. Matěj [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Káňa [-] (89. J. Ligocký [-] ) , Z. Holý [-] - M. Maleňák [-] , T. Hrtánek [-] , M. Kempný [-] , M. Kovář [-] , L. Ligocký [-] - Z. Skotnica [-] (87. M. Ristovský [-] ) , P. Zahatlan [-] , R. Schimke [-] (17. O. Seget [-] )

ŽK: 70. M. Vyležík - 62. Z. Holý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - TROJAN Roman, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.