0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

3.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

2.0

Zázemí

3.0

Nová Včelnice zlomila vyrovnaný zápas ve svůj prospěch


0

Nová Včelnice se již dávno zbavila přízviska nováček soutěže. Tentokrát zajížděla ke svému utkání do Českých Budějovic, kde jí přívítala Lokomotiva...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí promarnili své šance

Jak už to ke konci podzimní části sezóny bývá, hrálo se na poměrně těžkém terénu, který byl však pro oba celky stejný. Hosté se museli hned v úvodu zápasu vypořádat s nepříjemnou situací, když musel být z důvodu obnovení zranění střídat kapitán a tahoun týmu Petráš.

 

Lepší vstup do utkání zaznamenali domácí, kteří byli aktivnějším týmem, díky čemuž se dostávali do slibných šancí. Bohužel pro ně, ani jednu z nich nedokázali využít a hosté jen s velkým štěstím drželi bezbrankovou remízu. Nerozhodný výsledek 0:0 nakonec na ukazateli skóre svítil i o poločasové přestávce a oba týmy tak mohly taktizovat, jak na svého soupeře vyzrají v dějství druhém.

Hosté v závěru rozhodli

Z nástupu Nové Včelnice do druhé pětačtyřicetiminutovky bylo patrné, že o poločasové přestávce proběhla kabinou asi pěkná bouřka. Hosté navázali na dobrou hru, kterou předváděli v předchozích zápasech a rázem se i oni začali dostávat do brankových příležitostí. Na rozdíl od domácích dokázali hosté dvě z nich proměnit.

 

V 68. minutě otevřel skóre zápasu Pacholík a poslal tak Včelnické do vedení, 0:1. Fotbalisté Lokomotivy byli touto brankou poněkud zaskočení, čehož hosté využili a udeřili podruhé. V 73. minutě se o slovo přihlásil nejlepší střelec soutěže Nebeský a rozradostnil své spoluhráče podruhé, 0:2. Domácí již ve zbývajících minutách gólově odpovědět nedokázali, a proto jim po závěrečném hvizdu hlavního arbitra zůstaly jen oči pro pláč.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Hrálo se na hodně těžkém terénu. Dva naši hráči nastoupili do utkání ne zcela zdravotně v pořádku, kdy Nebeský nastoupil se zraněnými žebry a po zranění to zkoušel Petráš, který musel asi v 5. minutě střídat kvůli obnovení zranění. V prvním poločase jsme mohli klidně prohrávat 3:0, nehráli jsme to, co normálně, ale zachránila nás snad jen nemohoucnost domácích hráčů, kteří své vyložené šance nevyužili. Do kabin se šlo za stavu 0:0, u nás byl v šatně trochu vítr. Do druhého poločasu už jsme nastoupili s naší hrou. I přes terén se hrál celkem dobrý fotbal. Začali jsme se dostávat do šancí. Dvě z nich jsme proměnili a díky tomu jsme vyhráli 0:2. Za druhý poločas si to kluci asi zasloužili, ale jak říkám, v prvním poločase jsme mohli prohrávat klidně o tři góly a nemohli bychom říct ani slovo.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, KŘÍŽOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.