Souboj dvou nováčků vyšel lépe domácím


Branky


0

První kolo proti sobě svedlo dva nováčky soutěže, ovšem každý z nich putoval do 1.A třídy z jiných důvodů. Zatímco hosté z Nové Včelnice suverénním způsobem ovládli svou 1.B třídu, tak domácí fotbalisté z Veselí nad Lužnicí se museli smířit se sestupem z krajského přeboru.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Vstup do utkání lépe vyšel hostům z Nové Včelnice, kteří hned v úvodních minutách svého soupeře zatlačili na vlastní polovinu, ale veškeré jejich snažení o vstřelení vedoucí branky končilo povětšinou před pokutovým územím. Domácí přečkali úvodní nápor svého soupeře a v 19. minutě šli do vedení, když se po hrubé chybě hostí zmocnili míče a postupovali ve třech hráčích na bránu. Tento samostatný únik vyřešil nakonec Frejlach, možná trochu překvapivě střelou z dálky, a míč skončil v síti, 1:0. Netrvalo dlouho a hosté dokázali stav utkání opět srovnat, když si na povedený pas naběhl Pacholík, obhodil si gólmana a pohodlně zakončil do odkryté svatyně domácích, 1:1. Následovala řada nepřesností a chyb ze strany hostů, z čehož domácí dokázali vytěžit další dvě branky. Nejprve se ve 29. minutě zmocnil míče na hranici vlastní šestnáctky Frejlach a svůj samostatný únik přes celé hřiště zakončil obstřelem gólmana Včelnice, 2:1. Ve 33. minutě skóroval po nepovedeném odkopu hostů Daněk, 3:1.

Hosté dotahovali marně

Do druhého poločasu naskočili hosté se stejnou vervou jako do dějství prvního a zanedlouho se dočkali odměny v podobě snížení na rozdíl jedné branky. Ve 47. minutě vybojoval míč po přihrávce Tučka Nebeský, kličkou se zbavil dotírajícího brankáře a bez problémů uklidil míč do sítě, 3:2. Hostů ze svého náporu nepolevili ani po snížení a domácí měli plné ruce a nohy práce. Ale všechny útočné snahy svého protivníka se jim dařilo úspěšně zastavovat. Nakonec si mohli oddychnout, když se v 86. minutě prosadil z brejkové situace do otevřené hostující obrany Ardamica a dal výsledku utkání definitivní podobu 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Tomáš Nebeský (hráč): Ze začátku zápasu to z naší strany vypadalo dobře a měli jsme chuť hrát, i když se nám nedařily přihrávky na krátko. Po několika chybách jsme odpadli a zbytek poločasu ovládli domácí, kteří byli u všeho dřív a všechny souboje vyhrávali. Druhý poločas se všechno obrátilo a my měli více ze hry a domácí jsme skoro nepustili na naší půlku, ale bohužel jsme si nedokázali vytvořit šance a přes dobře bránící obranu se nám nepodařilo vyrovnat. Zápas mi přišel od obou týmů zbrklý a chaotický, snad se to další zápas vyrovná a my se tak dostaneme do hry, na kterou jsme zvyklí.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Čížek [-] (12. A. Hruška [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Šachl [-] , P. Fukal [-] (80. M. Bečvář [-] ) - P. Kolář [-] (62. D. Karták [-] ) , P. Nuhlíček [-] , D. Doležal [-] , P. Hájek [-] (72. T. Ardamica [-] ) - P. Daněk [-] , T. Frejlach [-] (52. D. Fichtner [-] ) -


ŽK: 31. A. Hruška , 77. P. Nuhlíček , 88. P. Daněk , 90. J. Hejl .
Hráči zápasu: T. Frejlach .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Tauber Lukáš - KOMZÁK Zdeněk, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.