1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vzhledem k absencím i průběhu utkání je pro nás bod zlatý, lebedil si trenér hostů


Branky


0

Jak utkání viděl kouč Ratibořských Hor Václav Hoffmann?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): V dalším utkání na půdě Lomnice nad Lužnicí jsme opět museli nastoupit v dosti improvizované sestavě. V úvodních deseti minutách utkání byli domácí aktivnější, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracovali. Od desáté minuty se hra opticky vyrovnala a my jsme si vytvořili i některé gólové příležitosti. Dobře umístěnou hlavičku Tomáše Vocílky domácí brankář bravurním zákrokem ještě zlikvidoval, ale ve 23. minutě jsme se již gólově prosadili. Po dobře rozehraném přímém kopu otevřel skóre utkání hlavičkou Branislav Greguš. Po zbytek prvního poločasu se pak hra převážně odvíjela uprostřed hřiště. Do druhé půle domácí nastoupili opět aktivněji a začali si vytvářet i gólové šance. V 60. minutě soupeř zaslouženě vyrovnal a i nadále byl lepším týmem. My jsme se již k ohrožení domácí branky prakticky nedostali a víceméně jsme se jen soustředili na bránění nerozhodného stavu. Vzhledem k absencím i k průběhu utkání je pro nás získaný bod zlatý. Chtěl bych hráčům poděkovat za bojovný výkon, z jednotlivců musím pochválit našeho brankáře Jiřího Průšu. Doufám, že ve zbývajících utkáních se již dokážeme sejít v kompletním složení. V dalším utkání nastoupíme doma v sobotu 22.10. již od 13.00 proti mužstvu TJ Malšice. Zveme na toto utkání všechny naše věrné fanoušky a věříme, že nás v našem dalším důležitém utkání podpoří.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - M. Dušák [-] , J. Mazanec [-] , J. Čuta [-] (59. M. Šálený [-] ) , M. Zákostelecký [-] , D. Štěcha [-] (46. L. Nohava [-] ) , P. Krejník [-] , P. Řehoř [-] , M. Šachl [-] , T. Novák [-] (57. V. Mikuláštík [-] ) , L. Čáp [-] (89. P. Šedivý [-] )

SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , M. Breda [-] , A. Fišer [-] , J. Růžička [-] , P. Mareš [-] (90. S. Buřič [-] ) , J. Vaněček [-] (77. T. Strada [-] ) , T. Vocílka [-] , M. Průcha [-] , J. Mazour [-]

ŽK: 35. M. Zákostelecký - 44. S. Mareš , 64. P. Mareš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - BEZPALEC Martin, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.