0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín zlomil zápas během dvou závěrečných minut


Branky


0

Roudenská rezerva je nepříjemným soupeřem a její postavení v tabulce určitě neodpovídá hře, kterou se prezentuje. O tom se o uplynulém víkendu přesvědčili i fotbalisté Velešína, kteří však nakonec zápas dotáhli do vítězného konce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr poslal hosty do vedení

O něco lépe a především aktivněji vstoupili do utkání hosté z Velšína, z jejichž herního projevu byla patrná již od úvodních minut utkání touha po vítězství. Hosté se prezentovali dobrou nátlakovou hrou, kdy svého soupeře rychle dostupovali a nedávali mu tak celkově příliš prostoru a času na kombinaci. Díky tomu si také Velešínští vypracovali několik slibných gólových šancí, ale ty zůstaly k jejich smůle nevyužity.

 

Ani domácím se nedařilo přes pozornou hostující obranu prosadit a skóre tak zůstávalo stále beze změny. To však již neplatilo ve 34. minutě, kdy se o slovo přihlásil střelec ve velešínském dresu Daniel Petr a pěknou střelou zpoza vápna poslal svůj tým do jednobrankového vedení, 0:1. Ve zbývajících minutách již domácí gólově odpovědět nedokázali a hosté si tak do šaten odnášeli těsné vedení.

Penalta a gól během dvou minut

Ve druhém dějství se obraz hry od poločasu prvního příliš nelišil. Hosté si byli dobře vědomi svého vedení, nehnali se do bezhlavého útočení a vycházeli z dobře zajištěné obrany, do které se domácím vnikalo opravdu jen velmi těžko.

 

Hosté nakonec zisk tří bodů potvrdili v poslední desetiminutovce zápasu, kdy nejprve v 85. minutě proměnil nařízený pokutový kop Fišer, 0:2, a takřka po rozehrávce pečetil skóre zápasu na konečných 0:3 z pohledu hostí Rozkošný. Tři body tedy putovaly do Velešína a Roudné opět vyšlo naprázdno.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Přijel velmi kvalitní soupeř, což potvrdil svým výkonem na hřišti. Velešín měl více za hry a v prvním poločase mohl utkání rozhodnout, když mě čtyři stoprocentní gólové šance. Proměnili pouze jednu, což nám dávalo trochu naději, že se dá se zápasem ještě něco udělat. Bohužel, když jsme se chtěli pokusit o zvrat, dostali jsme gól z penalty a následně do otevřené obrany. Soupeř byl kvalitnější po všech stránkách a zaslouženě zvítězil.

SK Nemanice
Milan Frnka (trenér): Jsem samozřejmě rád, že jsme navázali na předchozí dvě kola a i tento zápas zvládli. Chtěli jsme rozhodnout už v prvním poločase, na a to se nám poměrně dařilo. Od prvních minut jsme na soupeře nastoupili s aktivní hrou, včas je dostupovali a nedávali jim moc času ani prostoru. Z toho vyplynuly naše šance, ale bohužel první tři jsme nedali a první gól jsme dali až ve 34. minutě pěknou střelou Petra za vápnem a do poločasu se již víceméně nic nestalo. Dá se říci, že druhý poločas probíhal v podobném duchu. Hráli jsme trpělivě ze zajištěné obrany a odměnou nám byly ještě dva góly v poslední desetiminutovce a hráče musím za předvedený výkon pochválit, myslím, že jsme vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Svobodný [-] (53. R. Kokeš [-] ) , J. Stegbauer [-] , S. Kubeš [-] (78. F. Šantrůček [-] ) , F. Vávra [-] , J. Vopelka [-] , A. Trejbal [-] , F. Řehák [-] , V. Vacek [-] , D. Collin [-] (60. F. Budín [-] ) , M. Lerch [-]


ŽK: 83. M. Lerch .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rinth Jan - JEVČÁK Martin, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.