0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné si odvezlo z Veselí bod


Branky


0

Veselí nad Lužnicí přivítalo v uplynulém kole na svém hřišti rezrvu Roudného. Pokud někdo čekal gólovou přestřelku, byl nejspíše zklamán...

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní nástup hostů

Veselí chtělo v tomto utkání bezpochyby navázat na svůj předchozí bodový zisk z hřiště Jindřichova Hradce. Úvod utkání však zastihl v lepší formě hosty, kteří byli aktivnějším týmem a po zásluze si také vypracovali několik slibných standardních situací, k jejich smůle však žádnou z nich nedokázali přetavit ve vedoucí branku.

 

Výrazná komplikace pro domácí tým nastala v 15. minutě, kdy musel velmi předčasně opustit hřiště po druhé žluté kartě Patrik Fukal a Veselí tak muselo počítat s tím, že prakticky celý zápas bude hrát v početní nevýhodě. S tímto faktem se však domácí dokázali celkem dobře a rychle popasovat, jejich obrana byla důsledná a svého soupeře do žádných vážnějších šancí nepouštěli.

Diváci se gólu nedočkali

Ani přes svou nevýhodu v podobě početního oslabení se domácí nehodlali vzdát a možná poněkud překvapivě měli chvílemi v zápase o něco navrch, dokázali se propracovat do několika slibně vyhlížejících šancí, ale stejně jako jejich soupeř, tak ani domácí se nepotýkali s dobrou koncovkou.

 

Roudenští se marně pokoušeli o vstřelení vedoucí branky a svou početní převahu se jim nedařilo zužitkovat. Nakonec se tedy přihlížející diváci nedočkali ani jedné branky a utkání skončilo stejným stavem, jakým začalo, tedy 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): Hosté v tomto utkání začali poměrně aktivně, vytvořili si na začátku několik standardních situací. Utkání ovlivnila červená karta pro Patrika Fukala hned v 15. minutě. Bránili jsme ale zodpovědně a i v oslabení jsme hosty do ničeho konkrétního nepustili, naopak v deseti lidech jsme byli nebezpečnějším týmem. Bohužel se nám ale nepodařilo proměnit šance, které jsme měli. Bod v utkání, které skoro celé odehrajete v deseti je přijatelný, vzhledem k průběhu nás ale mrzí, že určitě mohly být tři.




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] (88. M. Bečvář [-] ) , D. Klestil [-] (78. P. Kolář [-] ) , P. Hájek [-] (79. D. Karták [-] ) , P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] , T. Hruška [-] , P. Fukal [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - S. Kubeš [-] , R. Kokeš [-] (75. V. Vacek [-] ) , F. Řehák [-] , M. Svobodný [-] (82. J. Vopelka [-] ) , M. Štěpánek [-] , F. Vávra [-] , A. Trejbal [-] , M. Strapáč [-] , M. Lerch [-] , J. Stegbauer [-]

ŽK: 13. P. Fukal , 20. P. Daněk , 54. P. Nuhlíček , 72. P. Hájek - 32. M. Svobodný , 54. S. Kubeš . ČK: 15. P. Fukal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ALBERT Karel - CRKVA Robert, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.