2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva dokázala smazat dvougólové manko


Branky


0

Hosté z Hrdějovic si dokázali během prvního poločasu vypracovat dvoubrankové vedení, o to však v dějství druhém přišli...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdějovičtí dvakrát udeřili

Fotbalisté Lokomotivy do zápasu jistě nastupovali povzbuzeni vítězstvím z uplynulého kola, ve kterém dokázali porazit svého městského rivala Slavii. Hrdějovičtí v předešlém víkendu rovněž nevyšli bodově naprázdno, když si připsala zisk jednoho bodu za bezbrankovou remízu s nepříjemnými Nemanicemi.

 

Ačkoliv měla Lokomotiva výhodu domácího prostředí, tak tomu moc v první pětačtyřicetiminutovce nenasvědčovalo. Úvod zápasu zastihl v lepší pohodě hosty z Hrdějovice, kteří se již v 15. minutě ujali jednobrankového vedení, a to zásluhou Jana Pimpary, 0:1. Sotva se domácí stačili oklepat z první branky, třepetal se míč v jejich síti podruhé, když se o tři minuty později prosadil hostující Michael Nálevka, 0:2.

 

Fotbalisté Lokomotivy byli dvěma góly soupeře poněkud zaskočení a během prvního poločasu se jim gólově odpovědět nepodařilo, takže si hosté o poločasové přestávce odnášeli do šaten příjemné dvoubrankové vedení.

Domácí vybojovali bod v samotném závěru

Díky vedení, které si hosté dokázali vypracovat v prvním dějství hry, se již v poločase druhém nemuseli hnát do ofenzívy a stačilo jim vyčkávat na chyby soupeře. Domácí nesložili zbraně a v průběhu druhé půle se snažili o snížení, které by je vrátilo zpět do hry.

 

Jejich útočné snahy se jim však dlouhou dobu nedařilo dotáhnout do vytouženého konce. Když už vše nasvědčovalo tomu, že Hrdějovice si odvezou domů všechny tři body, tak domácí přeci jen vstali z mrtvých a na vyrovnání jim stačili pouhé dvě minuty!

 

V 85. minutě se přihlásil o slovo Filip Navrátil, 1:2, a tentýž hráč se k velké radosti svých spoluhráčů zapsal na listinu střelců i v 86. minutě, 2:2. Bylo vyrovnáno a ve tvářích hostujících hráčů bylo patrné pochopitelné zklamání, jelikož tři body už byly opravdu velmi blízko.



Sestavy



TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , M. Mrkos [-] , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] (25. M. Hazmuka [-] ) , P. Kukačka [-] , T. Kasper [-] , M. Kudrle [-] , J. Fajtl [-] , M. Nálevka [-] , P. Pimienta [-]

Hráči zápasu: J. Pimpara , M. Nálevka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lepič Jiří - JEVČÁK Martin, TRČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.