0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné si vyšláplo na Lokomotivu


Branky


0

Českobudějovická Lokomotiva nezažívá vůbec vydařený start do nového ročníku. Tentokrát v domácím prostředí nestačila na rezervu Roudného.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lerch poslal Roudné do vedení

Ani jeden z týmů v minulém kole nedokázal bodovat naplno. Českobudějovická Lokomotiva odjela s prázdnou z Jindřichova Hradce, na který nestačila a podlehla mu 2:1. Naproti tomu roudenská rezerva byla velmi blízko vítězství, když v zápase s budějovickou Slavií vedla již 3:0, ale i přesto dokázala o své vedení ve druhém poločase přijít a utkání nakonec skončilo remízou 3:3. Bylo tedy jasné, že oba celky touží svá zaváhání napravit a brát tři body.

 

Diváci, kteří v sobotním dopoledni zavítali do fotbalového areálu Lokomotivy, si museli na první gól zápasu počkat až do závěrečné desetiminutovky prvního dějství, když se ve 36. minutě dokázal prosadit roudenský Martin Lerch a poslat tak hosty do jednobrankového vedení. Domácí již v prvním poločase na branku svého soupeře gólově zareagovat nedokázali a o poločasové přestávce si do šaten odnášeli nepříznivé skóre 0:1.

Střídající Svoboda přidal druhý gól

Ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce se pytel s góly neroztrhl. Hosté si byli dobře vědomi toho, že díky svému vedení se nemusí nikam hnát, ale domácím zároveň stačila jediná branka, která by je vrátila zpět do hry o body.

 

Skóre utkání zůstávalo dlouhou dobu nemněné a vše již nasvědčovalo tomu, že Roudné si pohlídá své těsné jednobrankové vedení až do závěrečného hvizdu. V 88. minutě však dodal svým spoluhráčům definitivní klid na kopačky střídající Milan Svodobný, který zvýšil na 0:2 z pohlednu hostů.

 

V tuto chvíli už to s domácími vypadalo opravdu zle a na bodový zisk to opravdu nevypadalo. Do konce utkání zbývali již jen poslední minuty, ve kterých se fotbalistům Lokomotivy nepodařilo ani snížit a hosté si tak domů odvezli všechny tři body.



Sestavy



TJ Malše Roudné B
T. Hřebejk [-] - F. Řehák [-] (79. T. Bakalář [-] ) , D. Collin [-] , A. Trejbal [-] (83. M. Svobodný [-] ) , R. Kokeš [-] (46. J. Vopelka [-] ) , M. Strapáč [-] , M. Lerch [-] , J. Stegbauer [-] , S. Kubeš [-] (57. F. Matoušek [-] ) , J. Vogl [-] , F. Vávra [-] (90. L. Koranda [-] )

ŽK: 43. A. Trejbal , 45. S. Kubeš . ČK: 69. F. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Svobodný , M. Lerch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETERKA Marek - IZUGRAFOV Svyatoslav, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.