4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekané klopýtnutí Dobré Vody


0

Ani jeden z týmů už není po tomto víkendu stoprocentní. Tuto bilanci doposud držela Dobrá Voda, na kterou si však v sobotním dopoledni vyšlápla českobudějovická Lokomotiva.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

K poslednímu zápasu nemuseli fotbalisté Dobré Vody cestovat nikam daleko, čekalo je totiž sousedské derby na půdě českobudějovické Lokomotivy, kam to mají, co by kamenem dohodil. Hosté byli v úvodních minutách utkání aktivnějším celkem, častěji drželi míč na svých kopačkách, ale bohužel pro ně, se do žádné výraznější šance probojovat nedokázali.

Naproti tomu domácí udeřila takřka z první své šance, když Dominik Malý překonal v 16. minutě hostujícího gólmana tečovanou střelou, 1:0. Vedení však domácím vydrželo sotva deset minut, jelikož ve 25. minutě se po rohovém kopu dokázal prosadit špílmachr hostí Rosa a bylo opět srovnáno, 1:1.

 

V následujících minutách první půle převzali iniciativu na své kopačky spíše domácí borci, kteří mohli jít po několika akcích znovu do vedení, ale ani jednu z nich se jim v gól přetavit nepodařilo, a tak skončila první pětačtyřicetiminutovka nerozhodně.

Domácí nakonec urvali tři body

Druhá půle začala v podobném duchu jako ta první a domácí se brzy opět ujali vedení, když se v 55. minutě gólově prosadil Jánošík, 2:1. I podruhé však vedení Lokomotivě vydrželo jen několik minut, jelikož v 67. minutě nezasáhl úplně ideálně domácí brankář Kuruc, když mu propadl centrovaný míč rukavicemi k nohám hostujícího Marka a ten již neměl problém uklidit míč do sítě, 2:2.

 

Následoval úsek hry, ve kterém si ani jeden z týmů nevytvořil žádnou výraznější brankovou příležitost a zdálo se, že zápas směřuje do remízového konce.

 

V 85. minutě však udeřili domácí potřetí, jmenovitě Choutka, který si přebral přihrávku do ulice a střelou z první nedal brankáři hostí šanci, 3:2. V 89. minutě si domácí své vedení ještě pojistili, když opět Choutka tentokrát obešel i gólmana a pohodlně uklidil míč do odkryté branky, 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Tomáš Choutka (hráč): Suchovrbenské derby mělo tentokrát při pohledu na tabulku jasného favorita a tím byli hosté z Dobré Vody. Ti byli na začátku zápasu o něco aktivnějším týmem, drželi míč více na svých kopačkách, ale žádnou vážnější šanci si nevytvořili. Zákonitě tak přišel trest na druhé straně v podobě tečované střely Dominika Malého do protipohybu gólmana hostí a domácí se radovali z vedení. To jim ale dlouho nevydrželo, protože se jim nepovedlo ubránit rohový kop, po kterém bylo vyrovnáno. Přibližně od 30. minuty převzali iniciativu na své kopačky domácí a do konce poločasu měl tři gólové příležitosti Filip Navrátil, které ale neproměnil a tak se šlo do šaten za stavu 1:1. Brzy po přestávce šli do vedení znovu domácí, když po akci Navrátila skóroval Ondra Jánošík. Vedení domácí ale opět dlouho neudrželi. Domácímu gólmanovi Kurucovi totiž propadl rukama míč při centru tak nešťastně, že spadl přesně pod nohy hostujícího hráče, který už měl snadnou práci a vyrovnal na 2:2. Následovala pasáž hry bez větších brankových příležitostí a tak se zdálo, že kdo dá gól, vyhraje. To se nakonec podařilo domácím v 85. minutě, když si Choutka naběhl do ulice na přihrávku a střelou z první nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Něco podobného se nakonec ještě jednou opakovalo v 89. minutě, jen s tím rozdílem, že Choutka volil kličku gólmanovi a po té uklízel míč do prázdné branky, čímž uzavřel skóre zápasu na 4:2. Přestože hostující tým byl dle papírových předpokladů jasným favoritem, tak nakonec vzhledem k počtu brankových příležitostí poměrně zaslouženě vyhráli domácí, kteří si tak připsali první poněkud překvapivé vítězství.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Crkva Robert - BRYCH Jiří, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.