0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prvním přemožitelem Nemanic se stalo Veselí


Branky


0

Až ve čtvrtém kole aktuálního soutěžního ročníku poznali fotbalisté Nemanic hořkost porážky, když nestačili na Veselí nad Lužnicí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šachl poslal hosty do vedení

Nemanice určitě chtěly v domácím prostředí prodloužit svou vítěznou šňůru na čtyři zápasy, avšak do cesty se jim postavila rovněž rozjetá veselská Lokomotiva, která v minulém kole přejela Velešín vysoko 5:0.

A na toto vítězství hosté navázali i v Nemanicích, když se ve 23. minutě prvního poločasu ujali zásluhou Miroslava Šachla vedení 0:1. První branka padla po rohovém kopu, který usměrnil Šachl hlavou do sítě z hranice malého vápna.

Po zbytek první pětačtyřicetiminutovky se hrálo převážně od vápna k vápnu, přičemž ani jeden z týmů se již do žádné vyložené šance, která by mohl přinést změnu ve skóre, nedostal a o poločasové přestávce si tak hosté odnášeli do šaten těsné jednobrankové vedení.

Lukáš zpečetil tři body

Ani ve druhém dějství se obraz hry nijak výrazně nezměnil. Hrálo se povětšinou mezi vápny a diváci na nějaké napínavé momenty v pokutovém území čekali marně. To se však změnilo v poslední desetiminutovce zápasu, když v 82. minutě podruhé rozvlnil síť za zády domácího gólmana Polomčáka hostující Lukáš, který hlavičkou lehce tečoval přímý kop, 0:2.

Domácí se ve zbývajících minutách snažili se stavem zápasu něco udělat, ale proti byl i hostující brankář Hejl, který se prezentoval několika jistými zákroky a i díky němu mohli hosté slavit cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
MIroslav Dubský (vedoucí mužstva): Výjimečně se nám vůbec nedařilo a doma jsme klopýtli. Soupeř nás nenechal hrát naší hru, dobře napadal a oba góly jsme dostali ze standardek. Jeden po rohu, kdy dávali hosté gól hlavou z malého vápna a poté hráč lehce líznul před gólmanem hlavou přímý kop. My jsme se dostali asi ke dvěma střelám, ale jinak se hrál zápas převážně od vápna k vápnu.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): Věděli jsme, že nás v Nemanicích nečeká nic jednoduchého, což se i potvrdilo. Domácí hráči jsou šikovní ve hře jeden na jednoho, mají nebezpečné dlouhé míče za obranu. Zaslouženě jsme ale vyhráli po gólech Míry Šachla a Jindry Lukáše ze standardek. Domácí se jinak do vyložených šancí nedostali, buď jejich snaha skončila ofsajdem, nebo zákrokem skvělého Kuby Hejla.



Sestavy



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] (69. D. Klestil [-] ) , T. Frejlach [-] (82. D. Karták [-] ) , P. Hájek [-] (61. P. Kolář [-] ) , P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] , P. Fukal [-] (74. D. Dekhli [-] ) , M. Šachl [-] (90. T. Hruška [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 31. M. Čížek , 59. P. Fukal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lepič Jiří - ŽEMLIČKA Tomáš, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.