0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B si veze tři body z Okříšek B


Branky


0

Jemnicko B zvládlo díky jednomu vstřelenému gólu roli favorita a upevnilo si třetí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Okříšky B přivítaly na svém hřišti Jemnicko B a oba týmy byly v opačném rozpoložení. Zatím co Jemnicko zaznamenalo tři výhry v řadě, tak naopak rezerva Okříšek se doslova trápí. Posledních šest zápasů vyšly naprázdno a ani proti rozjetému Jemnicku mnoho optimistů z řad domácích příznivců v úspěch nedoufalo. Domácí však chtěli tyto prognózy vyvrátit a v prvním poločase byli favorizovaným hostům víc jak vyrovnaným soupeřem. Oba golmani však za první poločas nepustili za svá záda žádný střelecký pokus vyslaný na jejich bránu, a tak se odcházelo do šaten s otevřeným skórem 0:0.

Hosté rozhodli na začátku druhé půle

Do druhého poločasu však vstoupili mnohem lépe hosté z Jemnicka, kteří hned ve 49. minutě udeřili. Nákop brankáře Tomáše Tesaře si zpracoval Pavel Nevrkla, přešel sám přes obranu domácích a také sám se rozhodl úspěšně zakončit. Na jeho střelecký pokus byl Ondřej Syrový krátký, a tak se hosté dostali do vedení 0:1. Domácí se však snažili nesložit zbraně a chtěli za každou cennu bodovat. Proti však byl hostující golman Tomáš Tesař, který několikrát Jemnicko podržel a když ne, tak za něj zaskočila branková konstrukce. V 75. minutě pak domácí mohli opět vyrovnat, ale jejich nájezd na hostující branku skončil neslavně. V závěru utkání vznikali díky snaze o vyrovnání okénka v domácí obraně, které ale hosté nepotrestali.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: Dnes to byla nezasloužená prohra.

1. FC JEMNICKO B
Komenda Radek, hráč: V prvním poločase jsme měli více ze hry. Ve druhém jsme šli brzy do vedení a poté jsme museli odolávat domácím, kteří se snažili vyrovnat, ale několikrát nás podržel náš golman.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - R. Ryšavý [-] (46. J. Jeřábek [-] ) , P. Netolička [-] , Š. Novotný [-] , F. Rampír [-] , M. Večeřa [-] , M. Kšír [-] (69. K. Vostal [-] ) , K. Muzikář [-] (58. V. Bulant [-] ) , J. Ježek [-] , R. Dokulil [-] (79. J. Novotný [-] ) , T. Binka [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - Z. Nikrmajer [-] , J. Svoboda [-] (79. R. Komenda [-] ) , P. Nevrkla [-] (79. B. Svoboda [-] ) , K. Tesař [-] , J. Anděl [-] , M. Mrkva [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , M. Polák [-]

ŽK: 5. J. Ježek , 37. R. Ryšavý , 43. P. Netolička - 53. Z. Nikrmajer , 82. M. Mrkva , 88. K. Tesař . ČK: 90. F. Rampír .
Hráči zápasu: P. Nevrkla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - TORMOVÁ Vlasta, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.