Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavicím utekl první poločas


Branky


0

Díky nepovedenému prvnímu poločasu se domácí Přibyslavice alespoň bodu nedočkaly a jasně podlehly béčku Jemnicka 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Svoboda nasměroval hosty ke třem bodům

Přibyslavice v minulém soutěžním ročníku horkotěžko zachraňovaly udržení v soutěži, což se jim nakonec podařilo, přestože přezimovaly na posledním místě tabulky. Proto by si jistě v Přibyslavicích přáli, aby se jim vstup do sezóny podařil mnohem lépe než loni. Bohužel jejich přání v tomto zápase nebylo vyslyšeno. Utkání dvou rozdílných poločasů nakonec ovládli rozdílem třídy hosté z Jemnicka. Především první poločas se odehrával převážně v jejich režii a díky proměnění většiny šanci se šlo o poločase do kabin za stavu 0:3. Hosté totiž začali zápas velmi zhurta a hned v 5. minutě je poslal Jaroslav Svoboda do vedení 0:1. A ve 20. minutě to byl opět Jaroslav Svoboda, který prostřelil Marka Spielvogela podruhé -0:2.Třetí branku pak přidal ve 36. minutě Jiří Anděl a tak se šlo domácím velmi ztěžka do kabin na poločasovou přestávku.

Domácí tříbrankový náskok nesmazali

Do druhého poločasu vstoupili daleko aktivněji domácí a podařilo se jim brankou Vojtěcha Škorpíka z 60. minuty snížit na 1:3. Bohužel pro domácí, zůstaly další šance, především standardní situace, nevyužity. V závěru ještě potvrdily hosté své vítězství brankou Martina Hoška na konečných 1:4.
Přibyslavice tak budou mít šanci složit reparát opět na svém hřišti, a to proti Rokytnici, která své domácí utkání naopak zvládla.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin. trenér: Do Přibyslavic jsme jeli s obavama, ale soupeře jsme překvapili našimi protiútoky. Z konečného výsledku vládne velká spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Spielvogel [-] - F. Holub [-] , V. Carda [-] (65. J. Rambousek [-] ) , M. Karafiát [-] , M. Kopeček [-] - J. Skrobikowski [-] (77. M. Čejka [-] ) , L. Matějek [-] (87. M. Molák [-] ) , V. Škorpík [-] , J. Kolman [-] - L. Lopatář [-] , R. Hruška [-] -

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - D. Smetana [-] , J. Křivánek [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] , Z. Nikrmajer [-] - J. Svoboda [-] (85. J. Vorel [-] ) , J. Kopr [-] (72. M. Polák [-] )

ŽK: 17. M. Karafiát , 77. R. Hruška .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KUDLÍK Radim, KUDLÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.