P. Simandl 30. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

14.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav remizovala s Brumovem


Branky


30. P. Simandl (p.) - 13. M. Novák
0

Brumov šel do vedení. Jeho náskok zlikvidovala Břeclav po půlhodině hry. Pak už góly nepadly a zápas skončil smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sychravém listopadovém počasí nastoupila domácí Břeclav proti houževnatému Brumovu. I když domácí byli favorité, nakonec byli za získaný bod rádi. Mladý tým z Brumova nastoupil do utkání do zápasu lépe. Ve 13. minutě odskočil Brumov domácímu celku, když se k odraženému míči ve vápně dostal Novák a prostřelil Kalinu, který v brance nahradil distancovaného Kunického - 0:1. Břeclav mohla vyrovnat okamžitě, ale hlavičku Smejkala vytěsnil nad břevno hostující gólman Smolík. Brumov mohl pak své vedení navýšit, ale Janáč poslal míč hlavou nad břevno. Po půlhodině hry Břeclav vyrovnala, když po faulu na Musila nařídil rozhodčí pokutový kop, a ten přízemní střelou k tyči proměnil Simandl - 1:1. Břeclav mohla jít ještě do konce poločasu do vedení, ale žádná z loženek se neujala. 

 

Po přestávce vyšel vstup lépe hostům z Brumova. Vytvořili si dvě tutovky, ale ani Naňák, a ani potom po něm Kovář neměli přesnou mušku. Jinak druhé dějství spíše přinášelo nudný fotbal, než oku lahodicí představení. Zajímavé momenty přišly až v závěru zápasu. Střelu hostující Chovance vytěsnil s vypětím všech sil nad břevno Kalina. O chvíli později navíc Kalina už nemohl reagovat, ale Bartozel míč ve výhodné pozici promáchl. Rozhodnout mohla i Břeclav, ale míč se z hlavy Musila mezi tři tyče nedostal. Zápas tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér, breclavsky.denik.cz): Vzhledem k terénu a vysoké trávě, kdy se nedalo kombinovat a soupeř byl nesmírně bojovný, jsem rád za bod a za to, že se klukům povedlo udržet ve čtvrtém zápase v řadě neporazitelnost. .

FC Brumov
Martin Kolář (trenér, pro klubový web): Soupeř z Břeclavi byl kvalitní, ale my jsme se jim poctivou hrou vyrovnali a zaslouženě šli do vedení. I přes vyrovnání, které bylo z pokutového kopu jsme pořád pokračovali v dobrém výkonu a měli jsme šance na další branky a mohli jsme i zvítězit. Nejvíce mě těší poctivý a zodpovědný výkon a kluky bych chtěl dnes pochválit. Věřím, že příští týden doma konečně vyhrajeme a zakončíme tak podzimní sezonu vítězstvím.



Sestavy


MSK Břeclav
R. Kalina [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] (86. D. Netopilík [-] ) , J. Hloch [-] - S. Lapin [-] , R. Svoboda [-] (80. T. Horčička [-] ) , P. Simandl [-] , D. Presl [-] - C. De [-] , P. Musil [-]

FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] , O. Sucháček [-] , O. Janáč [-] - P. Naňák [-] (70. O. Bartozel [-] ) , M. Novák [-] (91. D. Polách [-] ) , D. Řehák [-] (81. J. Búbela [-] ) , D. Juřica [-] , J. Vítek [-] - M. Kovář [-]

ŽK: 70. R. Svoboda - 91. D. Juřica .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Nováček Ivo - PFEIFER Michal, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.