2:3
(1:1)
6. C. De
60. P. Simandl (p.)
62. C. De
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav i v deseti a bez brankáře vykradla Holešov


Branky


34. M. Roubalík , 87. A. Lomaka - 6. C. De , 60. P. Simandl (p.) , 62. C. De
0

Po vyrovnané první půli se v druhé dostali hosté z Břeclavi do dvoubrankového trháku. Holešov už jen korigoval výsledek utkání jednou brankou v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům z Břeclavi se povedlo jít velmi rychle do vedení, když už v 6. minutě dostal Brazilec Lucas přihrávku za obranu a cizelérský nájezd zakončil - 0:1. Břeclav i nadále pak měla převahu, ale místo uklidňující branky přišla komplikace. Brankář Kunický vyběhl proti brejku soupeře, a fauloval před pokutovým územím Křenka, a byl poslán předčasně do sprchy a do branky musel jít hráč z pole. Volba padla na Teturu. Nový brankář nezačal svou misi moc dobře, protože vzápětí inkasoval branku z přímého kopu Roubalíka. Tento přímý kop byl právě nařízen po faulu Kunického - 1:1. Do přestávky se už nic nestalo. 

 

Ve druhé půli Břeclav rozhodla utkání ve svůj prospěch díky rychlým brejkům. Po hodině hry byl v domácím vápně faulová Lucas a tradiční exekutor Simandl byl neomylný - 1:2. O dvě minuty později se podruhé v utkání prosadil Lucas, který lišácky přeloboval domácího stážce svatyně - 1:3. Holešov zdramatizoval zápas až tři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího, když se do listiny střelců zapsal Lomaka, který z voleje zametl míč do brány po rohovém kopu  - 2:3. Holešov se pak hnal za srovnáním, ale nebylo mu přáno a Břeclav i v deseti si veze domů na jih tři body.



Ohlasy k zápasu



MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér): Bylo to výjimečné utkání. Do třicáté minuty jsme měli hru ve své moci a jasně přehrávali soupeře. Ve třicáté minutě rozhodčí sporně vyloučil Kunického. O přestávce jsme si řekli, že musíme změnit styl a spoléhat na brejky. To se nám povedlo. Z pohody jsme se dostali do bláta, ale dokázali jsme se z toho bláta dostat. Kluci předvedli vynikající charakter, za to jim patří dík.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Palík [-] , T. Münster [-] (78. V. Gross [-] ) , P. Polomík [-] , L. Marek [-] (69. J. Beránek [-] ) , J. Křenek [-] , M. Roubalík [-] , A. Lomaka [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-] , J. Chudárek [-]

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Hloch [-] - S. Lapin [-] (74. T. Horčička [-] ) , D. Presl [-] (32. I. Tetur [-] ) , P. Simandl [-] , R. Svoboda [-] - C. De [-] (80. T. Trčka [-] ) , P. Musil [-]

ŽK: 32. M. Roubalík , 75. J. Křenek - 61. S. Lapin , 80. P. Simandl . ČK: 30. D. Kunický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - ŠULA Petr, MIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.