J. Žůrek 42.
S. Píšek 60. (vl.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko se konečně probralo v ofenzivě


Branky


42. J. Žůrek , 60. S. Píšek (vl.) - 5. J. Stehlík , 30. L. Chloupek
0

Blansko potřetí za sebou remizovalo. Tentokrát si veze bod ze Zlína, kde po devíti utkáních vstřelilo více než jednu branku. Jelikož Líšeň prohrála, tak se ji přiblížilo na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící brejky hostí

V prvním poločase hosté hrozili ze svých rychlých brejků. V páté minutě se trefil Stehlík. Ve 30.minutě navýšil vedení Blanska Chloupek. Důležitým momentem bylo snížení tři minuty před koncem poločasu. Gólem do šatny to dokázal Žůrek.

Utkání se mohlo přiklonit na kteroukoliv stranu

V 60.minutě Zlín vyrovnal. Vlastní gól si dal Píšek. Za domácí zahrozil ještě Chwazscz a také Žůrek. Hosté zahrozili ve druhé poločase jednou z brejku a jednou ze standardní situace.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Soupeř přijel s taktikou, hrát z bloku a na rychlé brejky, které byly v prvním poločase opravdu smrtící. Blansko se zaslouženě dostalo do dvoubrankového vedení. Pro nás bylo důležité, že jsme snížili gólem do šatny. Druhý poločas se hrál v podobném rytmu jako první, akorát brejky soupeře už nebyly tak smrtící, jako by jim došly síly. Zahrozili už jen dvakrát. Jednou z brejku a jednou ze standardky. My jsme zaslouženě vyrovnali a mohli jsme to rozhodnout Žůrkem. Šanci měl i Chwazscz, ale nakonec asi zasloužená remíza. Byla vydřená a utkání mělo dobré tempo.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blasnko: Domácí dnes nastoupili v posílené sestavě, ale pro nás to byla motivace navíc. Hráli jsme podobně jako proti rezervě Slovácka, ale dnes jsme si vytvořili ještě více brejkových situací, než v sobotu. Vývoj zápasu nahrával většímu sebevědomí kluků po zisku míče a je obrovská škoda, že jsme zápas nedotáhli k vítěznému konci. Zlín byl lepší v kombinaci, ale drželi jsme je daleko od brány a těžko se proti našemu bloku prosazoval do šancí. Vedli jsme 2:0 a měli i další dvě situace na gól, ale nepodařilo se nám odskočit. Těsně před poločasem domácím vyšly dvě průnikové přihrávky po sobě a snížili nám to do šatny na 1:2. Rozhodnutí asi přinesla pasáž kolem 60.minuty. Na jedné straně jsme se po pěkné křídelní akci dostali do velké šance, když nejprve sám před brankářem neuspěl Kolařík a vyražený míč neusměrnil do brány Duda. Na druhé straně z protiútoku si centrovaný míč nešťastně srazil do brány Píšek. Závěr už byl o vůli a i když jsme se snažili z každé příležitosti ohrozit bránu, tak větší šanci dát vítězný gól měl Zlín. Nakonec to skončilo opět remízou a po tom průběhu můžeme být zklamáni, ale dnes to kluci odpracovali velmi dobře. Dokázali si s tak těžkým soupeřem vypracovat dost šancí a odehráli dobrý zápas.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
S. Dostál [-] - M. Vašulka [-] , Š. Chwaszcz [-] , R. Bartolomeu [-] , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] , M. Mlýnek [-] , O. Bačo [-] , A. Tkadlec [-] , D. Hubáček [-] , R. Michálek [-]

FK Blansko
J. Floder [-] - L. Hanuš [-] , L. Koláček [-] , P. Gromský [-] , S. Píšek [-] , J. Šplíchal [-] - J. Kučera [-] , Š. Kolařík [-] (87. T. Feik [-] ) , D. Duda [-] (64. J. Minx [-] ) , L. Chloupek [-] (83. J. Kratochvíl [-] ) - J. Stehlík [-]

ŽK: 26. R. Michálek , 40. M. Vašulka , 81. M. Mlýnek - 41. J. Kučera , 47. L. Koláček , 55. J. Stehlík .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Mayer Jan - HÁJEK Robert, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.