0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

30.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ovlivnil rychlý gól


Branky


0

Slovácko nečekaně podlehlo doma Petřkovicím 0:2. Těm pomohl brzký gól, který jim zapadl do taktiky s jakou na Slovácko nastoupili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

začátek i konec poločasu v režii Petřkovic

Hned v šesté minutě se hosté prosadili z první střely na bránu. Malý hlavičkoval do šibenice a brankář Heča byl bez šance. V 17.minutě vystřelil zpoza vápna Kubala a Buček jeho střelu vyrazil. O pět minut později získal míč Levčík a posunul jej k Hrdličkovi, který z levé strany pálil do boční sítě. Minutu před přestávkou si naběhl Hrdlička za obranu domácích, vyběhnuvší Heča míč odkopl ke Křivánkovi, který mu míč chtěl vrátit, ale jeho přihrávka byla nepřesná a k míči se dostal Hrdlička, který pohodlně zvýšil náskok hostí.

Slovácko nedokázalo korigovat

V 58.minutě na pravé straně roztáhl hru Pospíšil a přihrál před vápno, kde byl Ju, ten těsně přestřelil. V 64.minutě šli hosté do brejku. Švancera nikdo nepodpořil, tak to zkusil sám a střelu na bližší tyč musel likvidovat Heča. Do konce utkání se už nic vážnějšího nestalo.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér 1.FC Slovácko: Zápas ovlivnil rychlý gól. Soupeř se přijel s jednoznačnou taktikou, bránit a hrát na rychlé brejky, takže jim vývoj zápasu nahrál. My jsme se tam dnes nějak nemohli dostat. Navíc jsme si dali před koncem prvního poločasu takový polovlastní gól. Ve druhém poločase jsme to pak obehrávali, ale nedostali jsme se do finální ani předfinální fáze.

FC Odra Petřkovice
Radek Hulva - trenér FC Odra Petřkovice: Věděli jsme, že se Slováckem nemůžeme hrát nahoru dolů, zahustili jsme střed a šli do vedení, což bylo důležité. Dobře jsme vyplňovali prostory a byli nebezpeční dopředu. Přidali jsme do kabiny druhou branku. Ve druhé půli jsme byli více na míči a domácí nepouštěli do gólových situací. Z naší strany dobrý týmový a disciplinovaný výkon. Bylo to hodně kondičně náročné utkání.



Sestavy


1. FC Slovácko B
M. Heča [-] - K. Yu [-] , K. Pospíšil [-] , F. Kubala [-] , L. Křivánek [-] , O. Čajka [-] , A. Kudriavtcev [-] (68. R. Vaďura [-] ) , E. Vinkler [-] (76. L. Mareš [-] ) , P. Tkáč [-] , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , F. Drozd [-] , V. Polášek [-] (46. M. Halaška [-] ) , M. Neumann [-] , R. Baranek [-] , J. Malý [-] (72. J. Ptáček [-] ) , D. Levčík [-] , A. Hrdlička [-] (87. M. Václavík [-] ) , L. Švancer [-]

ŽK: 37. O. Čajka , 89. P. Tkáč , 90. L. Křivánek - 15. D. Levčík , 24. V. Polášek , 42. A. Hrdlička , 84. R. Baranek , 88. A. Buček .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - KNEISL Zdeněk, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.