Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:30

24.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otrokovice jsou ve formě


Branky


0

Poslední čtyři zápasy Viktorie neprohrála. Remíza se Sigmou B, v Líšni a výhra nad Třebíčí a teď i nad Velkým Meziříčím, proti kterému odstartovali domácí kanonádu hned ve druhé minutě. Svému soupeři nastříleli hned čtyři branky a inkasovali pouze jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký začátek

Hned ve druhé minutě se k odraženému míči dostali na polovině svého soupeře domácí. Roztáhli hru doleva a přišel centr, který proletěl až na zadní tyč, kde byl Hradil a uklidil míč do sítě. Hosté dokázali rychle odpověděť. Vyrovnáno bylo hned v sedmé minutě. Z levé strany z rohu vápna střelou na zadní tyč přeloboval Demeter domácího brankáře. Ve 14.minutě nedokázal zblízka překonat Čermáka Vavruša. V 18.minutě přišla znovu akce po levé straně domácích. Centr znovu proletěl na zadní tyč, kde byl znovu Hradil a z nulového úhlu dostal míč do brány. Hra se po výborném začátku trošku uklidnila. Domácí však ještě do konce poločasu dokázali vedení navýšit, Konkrétně sedm minut před koncem. Jasenský byl už ve vápně a z pravé strany přeloboval brankáře.

Navýšení vedení, které mohlo být ještě větší

58.minuta akce tentokrát z pravé strany a centr znovu na zadní tyč, kde byl nehlídaný Vavruša a měl dost času na to, aby dostal míč do brány. Kurtin šel sám na Čermáka, pátou branku Viktorky ale nepřidal, jelikož hostující gólman mu skočil pod nohy a bez faulu jej připravil o míč. 60.minutě šel Kurtin sám na Čermáka, pátou branku Viktorky ale nepřidal, jelikož hostující gólman mu skočil pod nohy a bez faulu jej připravil o míč. O tři minuty později měli domácí dvě šance, obě zlikvidoval Čermák.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] , D. Nzembi [-] (80. M. Lapčík [-] ) , T. Mazouch [-] , M. Vavruša [-] (72. S. Issaka [-] ) , E. Hradil [-] (77. J. Ferko [-] ) , P. Kurtin [-] , A. Jasenský [-] , H. Georges [-] , T. Dekleva [-]

FC Velké Meziříčí
P. Čermák [-] - R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (84. M. Pech [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (12. P. Pokorný [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (65. J. Čermák [-] ) , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 56. T. Mazouch , 84. P. Kurtin - 62. P. Simr , 70. M. Kriegsmann .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kubica Martin - LAKOMÝ Lukáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.