5:4
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 10:15

3.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DEVĚT BRANEK ve Velkém Meziříčí, Kroměříž vyrovnala, vedla a odjela bez bodu


Branky


20. P. Simr , 26. P. Simr , 42. R. Šuta , 73. E. Smejkal , 79. R. Demeter (p.) - 31. M. Neubert , 35. M. Neubert , 45. D. Stratil , 49. M. Neubert (p.)
0

Devět branek viděli diváci ve Velkém Meziříčí. Třetí kolo zavedlo Hanáky na Vysočinu, kde prohrávali, vyrovnali a chvíli i vedli. Hosté chtěli odčinit debakl z jara a v novém ročníku výhru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek za poločas, pro oko diváka vynikající poločas

Ve 4. minutě se výborně ukázal golman Šustr, kdy zlikvidoval roh domácích. V 8. minutě z pravé strany centr Dolejše, jen do rukavic golmana. Minutu později získal míč Steiner, bohužel pouze nastřelil jen hráče domácích, míč se odrazil na Hynčicu, bez cíle.

V 10. minutě rozjel akci David Čep, poslal míč na Neuberta, ten si míč zpracoval a poslal na Steinera, posunul na Hynčicu a ten našel ve vápně Neuberta, hlavou minul. V 15. minutě byli ve velké šanci domácí, konkrétně Mezlík, který mířil na zadní tyč. Ve 20. minutě upravil skóre Simr, z levé strany centr na zadní tyč. Ten samý hráč zvýšil stav na 2:0 ve 26. minutě z malého vápna. Ve 28. minutě měl na kopačkách akci Josef Ferko, kdy šel sám do velkého vápna, kde míč bohužel ztratil. Ve 31. minutě odpověděl Martin Neubert hlavou, stav utkání 2:1. O tři minuty později, ve 34. minutě po akci z levé strany Josef Ferko vystřelil z 25 metrů na golmana, ten míč vyrazil na Hynčicu a posunul na Neuberta, který vyrovnal. Ve 37. minutě minul branku Demeter. Ve 40. minutě rozjeli hanácipravé strany David Steiner obešel hráče a poslal vpřed Neuberta, bez výsledku. Ve 42. minutě hosté zvýšili na 3:2, po akci z pravé strany na zadní tyč Šuta, na míč si golman Šustr bohužel sáhl. Hanáci dlouho nečekali a skvělým gólem srovnal na 3:3 Daniel Stratil, kdy po rohu Hynčici a odraženém míči od Davida Čepa dostal míč na hranici 20metrů a trefil šibenici. 

 

Hanáci ještě 20minut před koncem utkání vedli

Druhý poločas, konrétně 48. minuta patřila Hanákům. Ferko vybojoval míč, poslal na Steinera ten zkusil z 20metrů vystřelit, minul. O minutu později zvýšil skóre Neubert 3:4 z pokutového kopu. V 61. minutě vystřelil ke zdálenější tyči Josef Ferko, bohužel mimo. V 63. minutě zachránil Hanáky Radovan Budń, kdy skvělým zákrokem zlikvidoval míč v malém vápnu. V 65. minutě dostal ŽK David Steiner. Do sestavy zasáhl David Klimek v 71. minutě a poslal na hřiště Pavelku místo Ferka. V 73. minutě domácí odpověděli a hlavou vstřelil gól na 4:4 Smejkal. Patnáct minut před koncem utkání vystřídal Hromka Strašák. V 78. minutě rozhodčí odpískal druhou penaltu utkání, tentokrát na straně domácích a Demeter nechyboval 5:4, Stratil ŽK. Daniel Stratil jako autor jednoho z gólů pustil na hřiště Adama Galetku v 82. minutě. Pět minut před koncem utkání centroval Strašák do malého vápna a Hanáci vybojovali dva rohy. Poslední akci měl na kopačkách David Hynčica z 20metrů těsně minul branku.

 



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Daniel Stratil(hráč): ,,V dnešním zápase jsme nebyli o moc horší a zasloužili by jsme si minimálně bod. Škoda těch laciných gólů, které dostáváme a my se docela nadřeme na naše góly." Popiš nám tvůj bezvadný gól do šibenice. ,,Ve 43. minutě se po rohu ke mě odrazil balón, tak jsem nepřemýšlel, vystřelil na bránu a bylo to tam.": Josef Ferko(hráč): ,,Utkání ve Velkém Meziříčí hodnotím tak, že to bylo zlepší oproti minulému zápasu s Líšní směrem dopředu, ale naopak zhoršení směrem dozadu. Kde jsme propadli snad ve všem balónech ve vápně. Měli bychom se zlepšit do příštího zápasu v držení balónu a nebýt tak zbrklý a neodkopávat balóny. Pak zbytečně zalezeme a soupeř nás tlačí na malém vápně a z toho dostáváme góly."



Sestavy


FC Velké Meziříčí
L. Zavadil [-] - M. Puža [-] , J. Čermák [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (90. T. Malec [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] (83. M. Souček [-] ) , P. Dolejš [-] , J. Šimáček [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Steiner [-] , M. Neubert [-] , J. Ferko [-] (71. D. Pavelka [-] ) , R. Budín [-] , T. Netopil [-] , D. Hynčica [-] , D. Stratil [-] (82. A. Galetka [-] ) , J. Hromek [-] (76. T. Strašák [-] ) , D. Šmerda [-] , D. Čep [-]

ŽK: 65. D. Steiner , 79. D. Stratil .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - OGRODNÍK Vlastimil, DOHNÁLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.