Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Petrůvka přišla o body s Horní Lhotou v předposlední minutě


Branky


0

Místní derby se hrálo na Petrůvce, kde se představili fotbalisté z Horní Lhoty. Oba celky sužují v poslední době zranění a tak se v sestavách objevilo několik náhradníků. Hosté dali úvodní branku už po třech minutách, domácí dokázali ještě vyrovnat. Ten samý vývoj se znovu opakoval a utkání směřovalo k penaltovému rozstřelu. V předposlední minutě ale vystřelil Fojtů Horní Lhotě výhru a Petrůvka zůstala zase bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na Petrůvce začal pěkně zostra, už ve 3. minutě poslal Horní Lhotu do vedení Brostík. Domácí nesložili zbraně a šli nekompromisně za vyrovnáním. Po patnácti minutách srovnal nejlepší střelec Petrůvky Dominunik Novosad. Poté se hrálo utkání nahoru a dolů, oba týmy si vypracovaly několik dobrých šancí, ale brankáři Halaxa i Plšek byli velmi pozorní. Horní Lhotě se přeci jen podařio jít ještě do půle do vedení, kdy se ve 37. minutě trefila nová akvizice Roman Fojtů. Druhý poločas začal náporem Petrůvky a už po dvou minutách hry srovnal na 2:2 bývalý hráč Slavičína Pavel Korvas. Od té doby se hrál svižný fotbal, na menším hřišti přibývalo soubojů a také dramatických situací před oběmi brankami. Když už zápas směřoval k pokutovým kopům, našel dlouhý nákop za obranu domácích a Roman Fojtů vystřelil Horní Lhotě tři body a domácí Petrůvce zůstaly jen oči pro pláč. Domácí nezvládli v závěrečných minutách další utkání, což je určitě k zamyšlení, hosté bojovali až do konce a mohou se radovat z tříbodového zisku.

 

"Do utkání jsme vstoupili hodně aktivně a po pár minutách jsme šli do vedení, když jsme se prosadili po pěkné kombinaci, která začala u našeho brankáře a po sérii narážeček skončila až vedoucí brankou. I nadále jsme se hnali do útoky, domácím se však po čtvrt hodině podařilo vyrovnat po standartní situaci. Naštěstí ještě do poločasu jsme opět strhli vedení na naši stranu, když se individuálně prosadil novic v sestavě Roman Fojtů. Ihned zkraje druhého poločasu nás domácí podruhé v zápase zastihli v nedbalkách při standartce a začínalo se tak vlastně od nuly. Druhý poločas pak nabídl svižný fotbal z obou stran, který je pro menší hřiště na Petrůvce téměř typický. Když už vše směřovalo k penaltám, tak náš bek Ščuglík přes půl hřiště našel milimetrovým centrem Romana Fojtů a ten svou druhou brankou utkání rozhodl. Z Petrůvky se nikdy body nevozily snadno, takže jsme za ně hodně rádi", hodnotí s radostí duel na Petrůvce kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.

 

"Byl to pohledný a napínavý zápas. Naši fanoušci už diskutovali o tom kdo asi půjde kopat penalty když jsme dostali rozhodující branku. Poslední zápasy to je jak přes kopírák .Hrajem vyrovnanou partii a v závěru hrubka v obraně a je vymalováno. Snad se z toho poučíme", říká zklamaně funkcionář Petrůvky František Gottfried.. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: O body jsme zase přišly až v samotném závěru, chybí nám i trochu sportovního štěstí..

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Po minulé porážce s Bohuslavicemi nad Vláří jsme si spravili chuť výhrou na Petrůvce, která se zrodila až v posledních minutách a o to je cennější....



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - M. Miklas [-] , K. Kořínek [-] , P. Remo [-] (64. R. Čada [-] ) , M. Remeš [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , D. Novosad [-] , J. Juřica [-] , F. Hasík [-] (57. D. Gergela [-] ) , L. Hubáček [-]

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - R. Fojtů [-] , J. Bruník [-] , D. Maňas [-] , J. Váňa [-] (74. L. Lysý [-] ) , J. Šenovský [-] , Z. Plášek [-] , R. Váňa [-] , A. Ščuglík [-] , F. Brostík [-] , V. Majerik [-]

ŽK: 53. K. Kořínek , 81. M. Remeš - 68. J. Váňa , 90. Z. Plášek .
Hráči zápasu: P. Korvas - R. Fojtů , F. Brostík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - REMEŠ Martin (N), PLŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.