Dobrkovický Ondřej Bartončík čtyřmi trefami skolil Petrůvku


0

Dobrkovice hostily v nedělním dopoledni Petrůvku a očekával se poměrně vyrovnaný duel. Utkání se nakonec změnilo v divokou přestřelku, diváci viděli osm branek, z toho pět v brance Petrůvky. Střelecký koncert předvedl domácí Ondřej Bartončík, který v duelu zaznamenal čtyři trefy a měl hlavní podíl na výhře svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo hned pět branek

V Dobrkovicích se představila Petrůvka, která v sestavě citelně postrádá bratry Kovaříkovi - Luboše a Petra. Domácí tým střídá dobré výkony s těmi horšími a čekalo se, kdy mu to tam konečně spadne. Začátek zápasu vyšel Dobrkovicím na jedničku, hned v prvních minutách se trefil Minařík. Hosté takový vývoj nečekali a pokračovali ve svých nedbalkách. Domácí toho náležitě využili a přidali další dvě trefy. Nejprve se ve 14. minutě trefil Ondřej Bartončík a o dvě minuty později přidal tentýž hráč třetí trefu a to už byli Petrovjané zralí na ručník. Hosté byli v úvodu duelu nejspíš ještě na cestě a začátek zápasu vyložení prospali. Až po třetím zásahu se také hosté dostali ke slovu a několikrát ohrozili domácího brankáře. Po půlhodině hry se trefil uzdravený Čada a hosté z Petrůvky ožili. Domácí se zatáhli do obrany, čehož hosté využili podruhé, čtyři minuty před odchodem do kabin se trefil Novosad a rázem to bylo jen 3:2. Diváci v Dobrkovicích viděli v prvním dějství pět branek a rozhodně se nenudili.

V divokém utkání domácí výhru uhájili

Druhý poločas se nesl ve znamení snahy hostujících hráčů o srovnání stavu zápasu. Podařilo se jim v první půli umazat tříbrankový náskok domácích a i v oslabené sestavě se hráči Petrůvky snažili utkání ještě otočit. Ve druhém dějství se na chvíli brankostroj zastavil, obrany už byly pozornější a také brankáři předvedli několik kvalitních zákroků. Hosté se enormně snažili o vyrovnání, ale v 75. minutě znovu neudrželi domácího Bartončíka, který zkompletoval v utkání svůj hattrick a zvýšil na 4:2. Hosté nesložili zbraně a o čtyři minuty později zkušeným Jakubem Juřicou snížili z penalty na 4:3 a stále živili naději na bodový zisk. V závěru už vrhli hosté všechny síly do útoky, ale zapomněli na zadní vrátky a tři minuty před koncem utkání je znovu potrestal Ondřej Bartončík, který stanovil konečný výsledek na 5:3. Petrůvka sice bojovala, ale na body tentokrát nedosáhla. O reparát se může pokusit v dalším kole v duelu s Horní Lhotou, Dobrkovice se představí na půdě oživlého Jestřabí.

 

"Znovu to byl zápas, kdy po půlhodině prohráváme a teprve potom začínáme hrát. Příčinou jsou patrně obavy hráčů, že zápas bez zraněných opor nezvládnou. Bohužel jim až po třetí obdržené brance dojde, že musí začít bojovat a pak to funguje. Pro zbývající kola bude potřeba trpělivost a nebát se", hodnotí duel v Dobrkovicích funkcionář Petrůvky František Gottfried.



Ohlasy k zápasu


Dobrkovice
facebook Dobrkovic:

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Nevyšel nám začátek zápasu, domácí nám dali tři branky, potom jsme zabojovali a snížili, domácí ale ve druhém poločasu rozhodli o své výhře.



Sestavy


Dobrkovice
D. Kašný [-] - D. Fuglík [-] , T. Minařík [-] , O. Bartončík [-] (90. D. Juřík [-] ) , K. Čech [-] , R. Ochodnický [-] (50. D. Kašný [-] ) , R. Fuglík [-] (46. M. Žůrek [-] ) , J. Kobylík [-] (46. K. Dědek [-] ) , V. Svozil [-] , T. Hubáček [-] , O. Drábek [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - R. Čada [-] (76. P. Šustek [-] ) , K. Kořínek [-] , M. Remeš [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , D. Gergela [-] , J. Juřica [-] , F. Hasík [-] , L. Hubáček [-]

ŽK: 40. V. Svozil , 90. O. Bartončík - 77. K. Kořínek .
Hráči zápasu: T. Minařík , O. Bartončík - J. Juřica .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GREGUŠIAK Lubomír - JURÁŇ Petr (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.