Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov si doma proti Jestřabí s chutí zastřílel


2

V Mirošově se představilo Jestřabí, které se zatím potácí na chvostu tabulky bez jediného bodu. Navíc trápí Jestřabjany nedostatek fotbalistů a to se projevilo i v duelu v Mirošově. Domácí tým šel v prvním poločasu do dvoubrankového vedení, navíc hosté hráli již od jedenácté minuty oslabeni o vyloučeného Leoše Marka za hanlivou kritiku rozhodčího. Domácí ve druhém poločasu postupně navýšili svůj náskok až na rozdíl čtyř branek, hosté ale i v deseti snížili na dvoubrankový rozdíl. V závěru přidali domácí fotbalisté další dvě branky a nastříleli tak oslabenému Jestřabí šest banánů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leoš Marek šel už v 11. minutě pod sprchy, domácí vstřelili dvě branky

Do Mirošova zavítalo Jestřabí, které je zatím jen stínem mužstva, které na jaře podávalo výborné výkony a dokázalo potrápit nejednoho z favoritů. Jestřabjany navíc trápí velká marodka a doplatilo také na odchod kanonýra Králíka do nedaleké Rokytnice. Začátek utkání v Mirošově se nesl v duchu nervozity, domácí vstřelili už v 6. minutě branku zkušeným Markem Obadalem, ale hosté reklamovali ruku. Tato nervozní atmosféra se ještě více vyostřila po deseti minutách hry, kdy byl za hanlivou kritiku sudího Houžvičky vyloučen Leoš Marek. Domácí tým přidal do půle ještě jednu branku, jejímž autorem byl Machů. "Hlavní postavou zápasu byla osoba pana rozhodčího. Již na začátku zápasu došlo k několika sporným rozhodnutím rozhodčího ( u našeho prvního gólu reklamovali hosté ruku našeho hráče ). Hosté celou situaci velmi špatně nesli a  kdyby rozhodčí ukončil utkání již v 10. minutě, udělal by asi nejlepší rozhodnutí zápasu. Od naprosto oprávněného vyloučení hostujícího hráče bylo o výsledku utkání v podstatě rozhodnuto. Hosté se více než hře věnovali kritice rozhodčího ( místy oprávněné ) a pokud na chvíli přestali, tak byli schopni vstřelit i hezké branky", hodnotí duel domácí kapitán Pavel Rajznauer. Do kabin se odcházelo za stavu 2:0 pro domácí Mirošov, ale hosté jim výhru hodně ulehčili.

Domácí přidali další branky, hosté ještě zkorigovali

Druhý poločas přinesl v úvodu podobný obrázek jako v prvním dějství. Jestřabí se v deseti zaměřilo na defenzívu a občas vyrazilo k rychlým brejkům. Domácí si vytvořili tlak, ale branku z něj vstřelit nedokázali. To se podařilo až po hodině hry Mikulčíkovi, který domácí tým uklidnil, nebť vedl už o tři branky. Střelecky aktivní Mikulčík přidal další trefu o pět minut později, kdy upravil již na 4:0. Poté přišly také chvíle hostí, nejprve zkušený Jožka Kolínek snížil v 72. minutě na 1:4 a o chvíli později matador Jestřabí Palo Gabriš snížil dokonce na dvoubrankový rozdíl. V závěru již hostům docházeli síly a vítězství Mirošova mohlo být daleko výraznější. Hosté ale zaslouží pochvalu, že i v deseti a za stavu 0:4 utkání nezabalilil. "Nelíbili se nám některé výroky rozhodčího Houžvičky, domácí už v 6. minutě dali branku, ale předcházela tomu ruka domácího hráče, který se k ní později i přiznal. Vyloučení Leoše Marka bylo jasné, ten si nebral servítky a křičel na něj přes celé hřiště, ale znovu tomu předcházelo špatné posouzení sudího a faul na našeho hráče. Ve druhém poločasu se vše sklidnilo a i my jsme začali předvádět slušný výkon, ale v závěru jsme v horku a v deseti na domácí fyzicky nestačili. Je nás stále málo a případné posílení kádru je hodně zdlouhavé. Zkusíme zabrat v příštím utkání s Lipovou", říka funkcionář Jestřabí Jindřich Hnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Utkání rozhodlo vyloučení hostujícího hráče po deseti minutách, hosté nelibě nesli některé výroky sudího. Za stavu 4:0 dali ještě i v deseti dvě branky, ale v závěru už fyzicky nestačili a my jsme mohli přidat i víc než dvě branky.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, funkcionář: Stále se trápíme s úzkým kádrem, začátek zápasu ovlivnila první branka a potom vyloučení Leoše Marka, ještě jsme zabojovali, ale v deseti jsme navíc neměli.



Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , D. Holba [-] , F. Machů [-] , P. Holba [-] , T. Mikulčík [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-]

SK Jestřabí
A. Vápeník [-] - T. Mudrák [-] , R. Floreš [-] , M. Štěpančík [-] - P. Gabriš [-] - M. Šprta [-] , R. Slaběňák [-] , J. Kolínek [-] , L. Marek [-] , J. Marek [-] , P. Vaněk [-]

ŽK: 6. J. Marek . ČK: 11. L. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - LYSÁK Pavel (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2016 14:37
Josefe, budeme rádi, když nám sdělíte i Vy, jak jste utkání viděl, pomocí registrované sekce. Redaktor využil informací z obou táborů, které mu byly poskytnuty, pokud však s něčím nesouhlasíte, neváhejte dané situace okomentovat! Děkujeme, fotbalu zdar ;)
14. 9. 2016 08:28
Polovina z toho co se tady píše není pravda .