2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Provodova doma přehrála Dobrkovice


Branky


0

Záložní tým Provodova podává letos v soutěži velmi dobré výkony a je příjemným překvapením soutěže. Tentokrát přivítal na svém hřišti fotbalisty z Dobrkovic, které sice hrají dobrý fotbal, ale body zatím nezískávají. Domácí tým měl raketový vstup do utkání a nejdříve se trefil již v 7. minutě Kolařík a za tři minuty později Plášek. Domácí tým rychlé vedení ukolébalo a další branky už nepřidal, nakonec ale berou hráči Provodova všechny tři body a v tabulce se usadili na třetí příčce s minimální ztrátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Provodov, známé to poutní místo, zavítaly v neděli Dobrkovice, které zde chtěly zabodovat. Oba celky se navíc velmi dobře znají z působení ve stejné skupině IV. zlínské třídy. Favoritem v utkání byl domácí celek, který se zatím prezentuje velmi dobrými výsledky, i když těžké zápasy s aspiranty postupu na provodovské fotbalisty teprve čekají. Provodovské rezervě skvěle vyšel start do utkání, kdy se nejprve v 7. minutě trefil Kolařík. Hosty tento vývoj utkání zaskočil a zakrátko obdrželi druhou branku z kopačky Pláška. Obě trefy dělily od sebe jen tři minuty. Poté se hostující hráči trochu vzpamatovali a také ono předvedli několik povedených akcí, ale obrana Provodova v čele s brankářem Hanákem fungovala spolehlivě. Domácí hráči hráli zodpovědně a také měli několik dobrých šancí, s těmi si už hráči Dobrkovic poradili a do konce utkání se tak skore už neměnilo. O všem podstatném se tak rozhodlo už v prvních sedmi minutách. "Tak do začátku zápasu jsme nastoupili s opravdu velkou vervou a chutí vyhrát, z čehož jsme hned těžili dvěmi rychlými slepenými góly. Po tomto stavu 2:0 se herně zápas dost uklidnil a držení míče bylo z větší části na naší straně. Hostující tým výborně bránil a i po nespočtu našich snahách prorazit hostující obranu a i po standartních situacích soupeř stále odolával a nám se již nepodařilo vsítit další gól. Naopak se několikrát hostím málem vydařil rychlý brejk, ale to na stavu 2:0 až do konce základní hrací doby nic nezměnilo. Hostující tým z Dobrkovic byl v obraně velmi ukázněný a zodpovědný celých zbývajících 80 minut a vyhrát s nimi na jejich domácí půdě bude jistě velmi obtížné", hodnotí duel provodovský činovník Jan Talaš. V dalším kole čeká Provodov duel na horké půdě v Horní Lhotě, Dobrkovice se v derby představí proti Hřivínovu Újezdu.



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Vyšel nám začátek utkání, kdy jsme vstřelili dvě branky. Hosté zlobili z rychlých brejků, ale ani nám se další branky vstřelit nepodařilo.




Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - M. Malaník [-] , F. Plášek [-] (64. M. Šalena [-] ) , R. Talaš [-] (70. D. Talaš [-] ) , J. Talaš [-] , T. Minařík [-] , J. Kolařík [-] , V. Černobila [-] (79. D. Valerián [-] ) , F. Vítek [-] (68. T. Nevařil [-] ) , Z. Urubčík [-] , O. Plášek [-]

Dobrkovice
D. Kašný [-] - P. Lukašík [-] (65. D. Juřík [-] ) , K. Dědek [-] (80. J. Kobylík [-] ) , L. Lysoněk [-] , D. Kašný [-] , T. Minařík [-] , R. Fuglík [-] (69. L. Šiška [-] ) , O. Drábek [-] , T. Hubáček [-] , M. Žůrek [-] , J. Dubský [-] (54. R. Ochodnický [-] )

ŽK: 76. M. Šalena - 70. D. Kašný , 76. D. Kašný .
Hráči zápasu: Z. Urubčík , J. Kolařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GOŇA Vladimír - PRACHAŘ Josef (N), FUGLÍK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.