Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 17:30

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Pavel Hlavička z Horní Lhoty hattrickem sestřelil Tichov


Branky


0

Do Horní Lhoty zavítal v sobotním odpoledni Tichov, který sestoupil ze III. třídy. V Horní Lhotě však narazil na dobře konsolidovaný domácí tým, který je v domácím prostředí velmi silným protivníkem a body jen tak nerozdává. Hrdinou utkání byl hornolhotský Pavel Hlavička, který zaznamenal v utkání hattrick a de facto rozhodl o výhře svého celku. Hosté odjíždějí z Horní Lhoty s prázdnou a mají před dalším kolem nad čím přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství šla Horní Lhota do vedení

Před utkáním byl mírným favoritem domácí celek, který v uplynulé sezoně v domácím prostředí body jen tak nerozdával a na svém pažitu dokázal potrápit nejedneho z favoritů. O něco horší to však bylo s výkony Horní Lhoty na venkovních hřištích. Čekalo se také, co předvede Tichov po sestupu ze III. třídy, kdy ho v závěru dostal do sestupových vod Šanov. Do utkání vstoupili domácí fotbalisté velmi aktivně a po půl hodině hry již vedli o dvě branky. Nejprve se tgrefil po dvaceti minutách agilní Pavel Hlavička. O pět minut později poslal tentýž hráč domácí Horní Lhotu již do dvoubrankového vedení a to už vypadalo s akciemi Tichova v tomto zápase velmi zle. Pak však již jako poněkolikáté v předchozích duelech přestali domácí fotbalisté úplně hrát a toho Tichov náležitě využil. Zatlačil domácí celek na jeho polovinu a vytvořil si i obrovské šance, které však brankář Plšek zlikvidoval. Pouze na penaltu hostí těsně nedosáhl a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Horní Lhotu, když penaltu za Tichov proměnil Josef Struška. Domácí mohou za jednobrankové vedení děkovat svému brankáři Plškovi.

 

Pavel Hlavička zkompletoval svůj hattrick

V šatně si pak domácí hráči své chyby vyříkali a do druhé půle vstoupili výborně, když už po minutě hry Pavel Hlavička zkompletoval hattrick. Od té chvíle utkání kontrolovali a hosté, kteří přijeli pouze v jedenácti hráčích, už na zvrat neměli sil. Domácí tým třetí branka uklidnila a začali šedesátce diváků předvádět líbivou kopanou s řadou hezkých kombinací. K utkání přispěl i svým výkonem nestor rozhodčích na Valašsku Jiří Měřička ze Slavičína. Tichov měl před utkáním problémy se složením týmu, kdy řada hráčů byla ještě na dovolené či zraněna z jarní části a proto neměl nikoho na střídání, což se projevilo zejména v závěru duelu. Domácí tým si vytvořil několik slibných šancí, které ale brankář Tichova Maniš pochytal. Nakonec z toho byla výhra domácího celku o dvě branky, kdoví ale, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby se Tichovu podařilo z mnoha šancí v prvním dějství srovnat stav tohoto duelu. Horní Lhota si tak připisuje do tabulky první tři body a v příštím kole má volný los, v Tichově se představí rezerva Provodova.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Tichov sestoupil po roce ze III. třídy a tak u nás mohl zužitkovat zkušenosti z vyšší soutěže, přijel však pouze v jedenácti, což se projevilo především ve druhé půli. Nám se utkání vydařilo a zaskvěl se hattrickem Pavel Hlavička, hosté nás zmáčkli v první půli, podržel nás brankář Plšek a tři body se silným soupeřem bereme všemi deseti.

Tichov
Josef Struška, hráč:



Sestavy



Tichov
J. Maniš [-] - D. Ščuglík [-] , M. Ruman [-] , O. Stružka [-] , A. Plšek [-] , J. Struška [-] , M. Maniš [-] , L. Hruška [-] , M. Hrdlička [-] , J. Maňas [-] , F. Maniš [-]

ŽK: 39. V. Majerik - 14. J. Struška .
Hráči zápasu: R. Plšek , P. Hlavička - J. Struška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - VÁŇA Vladimír (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.