0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola branku nepřinesl


Branky


0

V nejočekávanějším zápase podzimu se ve Studenci dočkalo 150 diváků pouze bezgólové remízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas podzimu v poločase branku nepřinesl

Hned ve 2. minutě v závaru před domácí bránou Štefánek Adam bez přípravy vystřelil z 10-ti metrů - vedle. V 7. minutě další střelecký pokus Adama Štefánka z hranice šestnáctky, vedle. Po chybě obrany hostů se naskytla první šance domácích, Holoubek sám proti brankáři, střelecký pokus se mu ale nepovedl. Ve 12. minutě Prokešova střela z 20-ti metrů letěla nad. V 16. minutě Štorkovu střelu z 25-ti metrů, Pěnčík vyrazil, Hakl dorážel, ale brankář prostor vykryl. Ve 23. minutě trestný kop Michala Mrně z 30-ti metrů brankář vyrazil před sebe, dorážka šla vysoko nad. Ve 29. minutě Kučerňákova přihrávka našla Rouska, ale jeho pokus z 20-ti metrů rozevlál lapače. Ve 36. minutě Rouskova přihrávka šla na malé vápno k Holoubkovi, ten ale soupeřovu bránu přestřelil. Ve 40. minutě Holoubek přihrál Rouskovi, který se ocitl sám proti brankáři. Jeho střelecký pokus vyrazil brankář hostů Široký hrudníkem mimo bránu.

Ani ve druhém poločase se diváci branky nedočkali

Ve druhém poločase v 53. minutě po dlouhém centru do šestnáctky hlavičkoval Herbrych, těsně nad. V 73. minutě se Vrba  po kontaktu s brankářem Širokým dostal k míči, ale nedal do opuštěné brány. Ve druhém poločase se hrálo spíše od šestnáctky po šestnáctku. Přes chladné počasí obě družstva předvedla velice pohledný fotbal. Za plynulost hry lze poděkovat hlavnímu rozhodčímu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Čonka Josef, trenér: Výsledek odpovídá vyrovnané hře. Přes chladné počasí obě družstva předvedla velice pohledný fotbal. Za plynulost hry lze poděkovat hlavnímu rozhodčímu.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, vedoucí mužstva: Hrálo se atraktivní a velmi bojovné utkání s šancemi na obou stranách. Konečná remíza je spravedlivá pro oba týmy.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Tretera [-] , V. Kučerňák [-] , T. Nejedlý [-] - M. Mrňa [-] , P. Rousek [-] (81. F. Komárek [-] ) , K. Mrňa [-] , O. Vrba [-] - J. Holoubek [-] , M. Chalupa [-] (46. P. Matějek [-] ) , J. Strnad [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - O. Štefánek [-] , J. Herbrych [-] , A. Štefánek [-] , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] (82. J. Veleba [-] ) , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (69. M. Jičinský [-] ) , M. Štork [-] (63. J. Syrový [-] ) , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-]

Hráči zápasu: M. Široký , D. Jičínský , A. Štefánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACEK Ivo - MILOTA Tomáš, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.