1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno opět poraženo


Branky


0

Mohelno se pokoušelo proti Stařeči o výhru, Která by znamenala posun z poslední příčky, ale jejich šňůra prohraných zápasů se natáhla na číslo šest.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvnní půli branka nepadla

Zápas začal hned z ostra domácím tlakem, kdy šanci ke vstřelení vedoucího gólu tváří v tvář gólmanovi domácí útočník. Po domácím tlaku se hra vyrovnala a diváci viděli bojovný fotbal s několika fauly na obou stranách. U hostů vázla kombinace, chyběl lepší  pohyb a nabídka, ve středu hřiště, ztráceli míče a málo na relativně velkém hřišti využívali krajní prostory. Domácí  dobře napadali a dělali jim problémy jednoduchou hrou s  nabíháním rychlých útočníků za jejich obranu. Nedávali jim ani dost prostoru pro střelbu. Oba celky si do konce poločasu vytvořily pár šancí ale žádná nebyla využita, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Hosté rozhodli dvacet minut před koncem

Druhý poločas započal pro hosty velice dobře a po pár minutách vedli 1:0, kdy se ve 48. minutě z rohu prosadil hostující obránce Marek Vodička -0:1. Domácí se ale nesesypali a dokázali rychle odpovědět v 60. minutě brankou domácího hráče Petra Štěpána, který doklepával hlavou míč z malého vápna -1:1. Ale to bylo od domácích všechno a začali úřadovat hosté, nebýt domácího gólmana mohlo to skončit pro domácí mnohem hůře. V 70. minutě se pak prosadil hostující hráč Marek Pislcajk -1:2. Domácí se ještě snažili vyrovnat, ale do vážnější situace je hosté již nepustili. Za výrazné zlepšení ve druhém poločase, přestože to nebyl nijak oslnivý výkon, si vítězství hosté určitě zasloužili. Domácí však byli hodně vyrovnaným soupeřem a nevypadali jako poslední tým Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: V prvním poločase jsme navázali na špatný výkon z minulého zápasu. Vázla kombinace, chyběl lepší pohyb a nabídka, ve středu hřiště jsme ztráceli míče a málo jsme na relativně velkém hřišti využívali krajní prostory. Soupeř nás dobře napadal a dělal nám problémy jednoduchou hrou s nabíháním rychlých útočníků za naší obranu. Nedával nám ani dost prostoru pro střelbu. I přesto, obdobně jako soupeř, jsme si v prvním poločase dvě příležitosti vytvořili. Stav 0:0 po prvním poločase jsme však určitě brali více než domácí. Druhý poločas už byl o něčem jiném. Hned v první minutě jsme si vytvořili gólovou šanci, kterou jsme ještě neproměnili, ale za další dvě minuty se krásně z „voleje“ trefil Vodička a nedal brankáři šanci. Dál jsme si vytvářeli převahu a příležitosti, ale fatální zaváhání po standardce, kdy si soupeř v pohodě a neobtěžován zahrál „hlavičkovanou“ v našem malém vápně nás stálo vedení. Branka nás naštěstí spíše nastartovala a dál jsme soupeře přehrávali, vytvářeli šance (to co neproměnil Jakub Zejda bylo až neuvěřitelné), ale trefil se až Pislcajk levačkou k tyči. Soupeř se ještě snažil vyrovnat, ale do vážnější situace jsme ho již nepustili. Za výrazné zlepšení ve druhém poločase, přestože to nebyl nijak oslnivý výkon, jsme si vítězství určitě zasloužili. Soupeř však byl hodně vyrovnaný a nevypadal jako poslední tým OP. Z našeho týmu bych pochválil stopera Vodičku, a to nejen za obranou činnost, ale byl pro soupeře nebezpečný při všech standardkách. Také Dvořák si na hrotu útoku vedl poměrně zdatně.



Sestavy


TJ Mohelno
F. Staněk [-] - L. Drápela [-] , P. Horký [-] , M. Kopeček [-] , P. Vaníček [-] , P. Šanda [-] , T. Jeřábek [-] (50. P. Štěpán [-] ) , T. Vostal [-] (78. A. Mohelský [-] ) , D. Vašek [-] (67. M. Dvořák [-] ) , Z. Hrubeš [-] , I. Foretník [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (90. P. Gruber [-] ) , M. Bříza [-] , O. Dvořák [-] , L. Lauš [-] , J. Zejda [-] , T. Zsihovics [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , V. Smejkal [-] (68. S. Jahoda [-] )

ŽK: 35. T. Jeřábek , 80. P. Vaníček - 51. T. Zsihovics .
Hráči zápasu: O. Dvořák , M. Vodička .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.