Stařeč nestačila doma na Chlístov


Branky


55. M. Vodička (p.) - 46. M. Patočka , 85. L. Hrbáček
0

Chlístov si ze Stařeče chtěl odvézt nějaký ten bod , aby se udržel v horní polovině tabulky. A nakonec si trochu překvapivě odvezl všechny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvnní půli branka nepadla

Ve Starči do utkání vstoupili aktivně hosté a hned ve druhé minutě po centrovaném míči do pokutového území domácích si na tento naběhl Svoboda a hlavou poslal míč do sítě. Proti této akci však byl pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd a hlavní rozhodčí tudíž branku neuznal. Následovaly další tři šance, které však zůstaly bez využití. Tu nejslibnější zakončoval opět Svoboda, ale z úhlu trefil pouze boční síť branky. Po čtvrthodině hry začali být domácí hráči aktivnější. Začali lépe kombinovat a pomalu přebírali otěže hry. Vytvořili si územní převahu a začali ohrožovat hostující branku. Vypracovali si několik brankových příležitostí, ale i ty vyložené likvidoval bezchybný Belvončík v chlístovské brance a podržel hosty v těch nejdůležitějších chvílích. Hosté v těchto okamžicích hrozili pouze z brejkových příležitostí. Branky se v prvním poločase však diváci již nedočkali a proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté si dokráčeli pro tři body

Druhý poločas opět hosté začali aktivně a to se jim vyplatilo. Hned ve 46. minutě se na hranici velkého vápna nejlépe zorientoval Martin Patočka a křižnou  technickou střelou otevřel skóre utkání a poslal chlístovské barvy do vedení 0:1. Branka hosty nakopla a v následujících minutách si opět vypracovali slibné brankové příležitosti, které však nedokázali proměnit v pojišťující branku. Proto musel přijít zákonitě trest a v 55. minutě domácí kapitán Marek Vodička srovnal skóre z nařízeného pokutového kopu -1:1. I přes toto vyrovnání však ve druhém poločase byli lepším mužstvem hosté. Domácím se úplně vytratila kombinační hra z prvního poločasu a přešli na styl dlouhých nakopávaných míčů za obranu hostů. S těmito si však Chlístov poradili a díky důraznější hře a větší chuti po vítězství se jim v závěrečných minutách podařilo vsítit druhou branku, kdy si v 85. minutě na centrovaný míč z rohového kopu ideálně naběhl Ladislav Hrbáček a nedal golmanovi žádnou šanci -1:2. Závěr utkání již hosté zvládli takticky a dovedli jej do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Náš nejslabší výkon podzimu znamenal ztrátu všech bodů. Důrazný a s velkým nasazením hrající soupeř nám dělal po celý zápas problémy s rozehrávkou i zakončením. Za celý zápas jsme se, až na několik krátkých úseků, nedostali do hry. První půlka byla opticky vyrovnaná a oboustranně skromná na větší příležitosti. Ke konci prvního poločasu jsme se přece jen kombinačně začali prosazovat, ale fatální chyba ve vlastním pokutovém území již v první minutě druhého poločasu nás zase vrátila ke špatné hře. Podařilo se nám sice vyrovnat z PK za opakovaný faul při průniku do vápna, ale soupeři se podařilo minutu před koncem skórovat po rohovém kopu, kdy jsme trestuhodně neobsadili soupeřova hráče. Závěrečná snaha už vyzněla naprázdno. Soupeř si za větší vůli po vítězství a také díky velmi dobrému výkonu brankáře, který po celý zápas „kraloval“ ve vlastním vápně ve vzduchu i na zemi, vítězství zasloužil. Z našeho týmu těžko někoho pochválit, nikdo nepodal nadprůměrný výkon a porážku nelze ani svalovat na citelné absence klíčových zkušených hráčů- zápas jsme měli zvládnout lépe i bez nich.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Ve Starči jsme do utkání vstoupili lépe. Po čtvrthodině hry začali být domácí hráči aktivnější. Druhý poločas jsme opět začali aktivně a to se nám vyplatilo. Tři body ze Starče jsou pro nás velmi cennou záležitostí.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , M. Bříza [-] (62. S. Jahoda [-] ) , O. Dvořák [-] , L. Lauš [-] , J. Zejda [-] , T. Zsihovics [-] , M. Pysk [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , V. Smejkal [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , L. Hrbáček [-] - M. Patočka [10.0] , Z. Šaman [-] (83. D. Brestovský [-] ) , J. Uhlíř [9.0] , Z. Nováček [-] , M. Rygl [-] , L. Smolík [-] (82. M. Granát [-] ) - M. Svoboda [-] , L. Rygl [-] -

ŽK: 21. M. Pysk , 52. T. Zsihovics , 89. S. Jahoda - 35. J. Uhlíř , 66. L. Hrbáček .
Hráči zápasu: J. Belvončík , L. Hrbáček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KALINA Oldřich - DLOUHÝ Lukáš, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.