P. Klika 35.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice jde do trháku


Branky


35. P. Klika - 14. M. Zikmund (vl.) , 68. R. Ferkl , 82. M. Prokeš , 90. J. Veleba
0

Pro povinné vítězství si dojeli hráči Rokytnice na půdu Čáslavic, což se jim také podařilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli domácí hosty zaskočili

Do Čáslavic přijela Rokytnice, která se po první prohře Studence vyhoupla do čela tabulky. Po dvou remízách po sobě opět naplno zabodovala a i na hřiště trápících se Čáslavic přijela s jasným cílem zvítězit a udržet vedení v tabulce. Čáslavicím se naopak může hodit jednokolová pauza k tomu, aby neúspěšnou sérii přerušili a načali tu úspěšnou. A také od začátku utkání nebylo znát v jakém se oba týmy nacházejí opačném rozpoložení. Přesto první udeřili favorizovaní hosté. Ve 14. minutě jim k tomu dopomohl domácí kapitán Michal Zikmund  -0:1. Domácí však byli hostům víc jak vyrovnaným soupeřem, a také ve 35. minutě po zásluze vyrovnal krásnou padanou střelou z hranice velkého vápna Petr Klika -1:1. Zaslouženou remízovou první půli zatím asi braly oba týmy a krásná návštěva 150 diváků se tak mohla právem těšit na tu druhou.

Hosté ve druhé půli ukázali svoji sílu

Dlouho to v druhém poločase vypadalo, že by i zápas mohl nerozhodným výsledkem zůstat, ale v 68. minutě zkušenější hosté šli již nadobro a naposled do vedení 1:2, zásluhou Radka Ferkla. A když přišli domácí v 74. minutě o vyloučeného Jana Hanzala, šance na nějaký ten bod se snížily. A tak hosté ještě přidali další branky. V 82. minutě dal na 1:3 Martin Prokeš a v 90. minutě dal výsledku konečnou podobu Jiří Veleba.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Na to, že u nás hrál vedoucí tým tabulky, tak nás soupeř vůbec nepřehrával. Herně jsme určitě nepropadli. Pan rozhodčí Navrkal poškodil hodně domácí tým.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Dvořák Radek, vedoucí: V tomto vyhecovaném derby jsme začali velice aktivně, ujali se vedení, jenže jsme pak soupeři svým nedůrazem nabídli srovnání a mohlo být i hůře. Druhý poločas začal nepřesnostmi na obou stranách a neproměnili jsme penaltu. Závěr utkání ale patřil nám, když skóroval nejprve Ferkl, klid na naše kopačky přidal Prokeš a v závěru zvýšil střídající Veleba.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
L. Petrilák [-] - J. Hanzal [-] , M. Busta [-] , M. Obůrka [-] , M. Zikmund [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] (66. J. Vaníček [-] ) , A. Roupec [-] (84. J. Mach [-] ) , P. Růžička [-] - P. Klika [-] , V. Lampíř [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , J. Syrový [-] , R. Sochna [-] (57. M. Jičinský [-] ) , D. Jičínský [-] , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (82. J. Veleba [-] ) , M. Štork [-] , A. Štefánek [-] (76. J. Bílek [-] )

ŽK: 24. P. Klika , 34. M. Zikmund , 49. M. Obůrka , 65. J. Hanzal , 78. P. Růžička - 48. R. Sochna , 53. A. Štefánek , 73. M. Štork , 88. M. Vahila . ČK: 74. J. Hanzal .
Hráči zápasu: P. Růžička - M. Vahila , J. Hakl , R. Ferkl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - HOLÍK David, KLEIN Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.