4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice přejely doma jasně Studenec


Branky


40. L. Lopatář , 66. R. Hruška , 69. R. Hruška (p.) , 75. L. Lopatář - 55. J. Strnad
0

Studenec se nedokázal oklepat z první porážky minulého kola proti Lipníku a obdržel druhou porážku v řadě, tentokrát od Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Lopatář dostal domácí před pauzou domácí do vedení

Utkání začalo od obou týmů zostra a tak sudí Holý po několika slovních napomenutích  rozdal do patnácté minuty tři žluté karty a zjednal si na hřišti pořádek. První půle byla vyrovnaná a tak za zmínku stojí  hosty nastřelená tyč a úvodní branka domácích ze 40.minuty, kdy po centru Kopečka a prodloužení Hrušky skóroval z bezprostřední blízkostí  Luboš Lopatář -1:0.

Hosté sice vyrovnali, ale domácí pak třikrát udeřili

Druhou půli začali lépe hosté, a podařilo se jim v 55. minutě  Jiřím Strnadem vyrovnat na 1:1.  Domácí ale s odpovědí dlouho neotáleli  a  po centru Škorpíka a závaru ve vápně hostí se nejlépe orientoval Hruška a dostal v 66.min. domácí do vedení -2:1. Jen o 3 minuty později byl faulován v pokutovém území Kolman, byl nařízen pokutový kop a navíc za urážlivé výroky byl vyloučen Petr Strnad. Následnou penaltu bezpečně proměnil Hruška  a domácí šli již do dvougólového vedení 3:1. Hosté se sice snažili ještě s utkáním něco udělat, ale zapomněli na zadní vrátka, a tak sám postupující Luboš Lopatář pečetil v 75. minutě  domácí vítězství na konečných 4:1. Výsledek to pro hosty krutý, neboť do druhého obdrženého gólu byli o něco lepší v kombinační hře, domácí je ale v tomto utkání předčili bojovností a proměňováním nabídnutých šancí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Studenec
Čonka Josef, trenér: Výsledek je pro nás krutý, neboť do druhého obdrženého gólu jsme byli o něco lepší v kombinační hře. Domácí je ale v tomto utkání předčili bojovností a proměňováním nabídnutých šancí. Jedinou slabinou na celém utkání byl výkon hlavního rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - P. Šárka [-] , F. Holub [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] - V. Škorpík [-] , L. Matějek [-] (68. I. Samek [-] ) , J. Kovář [-] , R. Hruška [-] (84. J. Pacal [-] ) - J. Kolman [-] , L. Lopatář [-] (89. J. Rambousek [-] )

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Tretera [-] , P. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , T. Nejedlý [-] - M. Mrňa [-] (83. F. Komárek [-] ) , K. Mrňa [-] , O. Vrba [-] - J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] - P. Rousek [-] (83. M. Nováček [-] )

ŽK: 12. R. Hruška , 79. F. Holub - 7. P. Strnad , 15. M. Chalupa , 78. V. Kučerňák . ČK: 68. P. Strnad .
Hráči zápasu: L. Lopatář , R. Hruška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MITÁŠ Milan, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.