Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno dostalo v Přibyslavicích výprask


Branky


1. R. Hruška , 22. J. Kolman , 27. R. Hruška , 42. R. Hruška (p.) , 49. J. Kolman , 69. J. Kolman , 77. V. Škorpík , 85. J. Kolman - 64. P. Štěpán
0

Mohelno si chtělo na hřišti Přibyslavic udržet kontakt se středem tabulky, kam Přibyslavice patří, ale dopadlo to pro ně neslavně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Hruška vsítil hattrick


Do Přibyslavic v rámci 10. kola třebíčského okresního přeboru zavítali hosté z Mohelna. Diváci, kteří dorazili na zápas později, přišli o první gól domácího týmu, který hned v prní minutě vstřelil po krásné nahrávce od domácího kapitána Kolmana útočník Roman Hruška, který se za hranicí velkého vápna opřel do míče a poprvé prostřelil hostujícího gólmana -1:0. Domácí dobře kombinovali a soupeře k ničemu nepustili. Ve 22. minutě se prosadil přibyslavický kapitán, který navýšil náskok domácího týmu na 2:0. Za pět minut byl stav utkání již o tři góly,
když se opět prosadil výborně hrající Roman Hruška. Ve 42. minutě zfauloval v pokutovém území hostující obránce přibyslavického Škorpíka a z nařízené penalty navýšil stav klubové kasy a výsledek poločasu třígólový střelec Roman Hruška.

Domácí pokračovali v gólostroji

Do druhého poločasu nastoupili domácí opět výborně a v 49. minutě navýšil na 5:0 dnes rovněž velmi dobře hrající kapitán Přibyslavic Jan Kolman. Hosté se však nevzdali a v 64. minutě snížili na 5:1. Kapitán Jan Kolman si radost z gólu zopakoval v 69. minutě, kdy se přidal ke svému parťákovi z útoku a svým třetím gólem potěšil pokladníka klubu i přítomné diváky. Domácí dál dobře kombinovali a nepoštěli hostující tým do delší kombinace, nebo ohrožení branky. V 77. minutě rozkmital své rychlé nohy Vojtěch Škorpík, který utekl po levé straně, na hranici vápna si zasekl balon pod sebe a krásnou střelou k tyči navýšil na 7:1. Poslední změna zápasu se odehrála v 85. minutě, kdy Jan Kolman vstřelil svůj čtvrtý gól a upravil skóre zápasu na konečným 8:1 a po utkání mohlo 70 přihlížejících diváku poděkovat domácím hráčům za perfektní výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Škorpík Pavel, trenér: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, celý první poločas jsme byli lepší, dobře jsme kombinovali, naše obrana hrála velice dobře. Druhý poločas byl z naší strany taky velice dobrý a jsem rád, že se nám podařilo konečně vstřelit více gólů, i když jsme měli ještě několik dalších tutovek, které nám pochytal brankář hostů, nebo se střely nevešly mezi tři tyče.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Dnes to byl tragický výkon. Soupeř byl fotbalově lepší. Naše obrana byla dnes velice tristní.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Karafiát [-] , M. Kopeček [-] - R. Hruška [-] (79. J. Rambousek [-] ) , V. Štěpnička [-] (46. L. Matějek [-] ) , J. Kovář [-] , V. Škorpík [-] - J. Kolman [-] , L. Lopatář [-] (75. J. Pacal [-] )

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] - F. Staněk [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , A. Mohelský [-] (66. P. Šanda [-] ) - P. Horký [-] , I. Foretník [-] -

ŽK: 48. J. Kolman , 73. M. Karafiát - 27. A. Mohelský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - RENÁT Stanislav, VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.