1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy nadále jedou


Branky


0

Výčapy si svoji třízápasovou sérii bez porážky prodloužily o další zápas, výhrou nad Horním Újezdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Výčapy si v minulém kole přivezly velmi cennou výhru z Blatnice a nyní je čekal soupeř z druhé poloviny tabulky Horní Újezd, který dokázal domácí remízou sesadit do té doby vedoucí Rokytnici. Již od začátku zápasu byla ze hry patrná převaha domácích, kdy hostující mužstvo hrozilo pouze po chybách výčapského celku. Po jedné takové se vyznamenal nejprve brankař Krátký, který v souboji jeden na jednoho zneškodnil šanci hostujícího útočníka, a posléze i stoper Jeleček, jenž míč vykopával z brankové čáry. I přes optickou převahu si však domácí žádnou výraznější gólovou šanci v prvním poločase nevytvořili, a tak se o přestávce odcházelo do šaten za bezbrankového stavu.

Matěj Semerád rozhodl o domácí výhře

Obraz druhé půle ovlivnilo jednak odstoupení hostujícího Čermáka, jednak hned trojité poločasové střídání hráčů domácích, jejichž převaha se od té chvíle ještě zvýraznila a Újezd měl problémy se dostat alespoň za půlící čáru. I přes množství vytvořených šancí však domácí opět dopláceli na svůj největší problém v této sezóně, tj. na nepřesnost v zakončení. Tuto smůlu prolomil pouze Matěj Semerád střelou z 25-30 metrů -1:0. Oslabený soupeř byl zralý na mnohem vyšší gólový příděl. Horní Újezd tak ani v šestém zápase po sobě nevyhrál přesto zůstává na desátém místě tabulky. Výčapy se naopak vezou na vítězné vlně a dostaly se do vrchní poloviny tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V týdnu nás zasáhla viróza a dojeli jsme bez třech hráčů a brankáře. V průběhu hry se zranili ještě další dva. Potkat dnes kvalitnějšího soupeře, tak jsme odjeli s pěkným výpraskem. Chtěl bych poděkovat zbytku týmu, který zápas dohrál. Zvláště Pavlu Míčovi, že našel odvahu stoupnout si do branky.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - J. Šimeček [-] (46. M. Semerád [-] ) , T. Kuchera [-] (85. J. Dolák [-] ) , L. Loucký [-] (46. T. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (46. N. Kuchera [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] (90. R. Macek [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Míča [-] - M. Veselý [-] , L. Sláma [-] , J. Kučera [-] , K. Kresa [-] , J. Pivoňka [-] (77. M. Veselý [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] , R. Durda [-] , M. Čermák [-] (38. J. Pelán [-] )

ŽK: 25. L. Jeleček , 30. D. Matoušek , 69. T. Matoušek , 84. T. Kuchera - 21. J. Kučera , 72. J. Pivoňka , 90. R. Durda .
Hráči zápasu: P. Míča .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.